Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Autronic AL700 i Punto I 1.2 75

Featured Replies

Napisano

Cześć.

Szwagrowi padła stara elektronika w Punto I 1.2 75 (woda)

Muszę wymienić przód instalacji na Autronika AL700, a dawno się nie bawiłem w te klocki.

Pytanko do obeznanych, jak to skonfigurować poprawinie na początku i wyregulować ten ,,komputer'' smile.gif , może ktoś opisać w kilku zdaniach?

Z Góry Dziękuję

Napisano

W instrukcji do programu Amon jest to ładnie opisane w rozdziale: "Programowanie". Składa się z 3 etapów:

- kalibracja na benzynie - program sam rozpoznaje jak sterownik został podłączony, potem

- identyfikacja sondy lambda, i na koniec

- kalibracje na LPG

Pozdr.

Napisano
  • Autor

> W instrukcji do programu Amon jest to ładnie opisane w rozdziale: "Programowanie". Składa się z 3

> etapów:

> - kalibracja na benzynie - program sam rozpoznaje jak sterownik został podłączony, potem

> - identyfikacja sondy lambda, i na koniec

> - kalibracje na LPG

> Pozdr.

Amon to oprogramowanie do diagnostyki dodawane do kabla czy coś co można wyszperać w necie ?

Wybacz pytanie, ale moja styczność z LPG skończyła się jakiś czas temu smile.gif Oczywiście temat nie jest mi obcy więc chyba sobie poradzę smile.gif

Napisano

Amon to dedykowany program do strojenia sterownika Autronic AL-700, można poszukać w necie. Do tego potrzebny standardowy kabelek +-KL do regulacji LPG z odpowiednią wtyczką, mozna zrobić samemu lub kupić. Pozdr.

Napisano
  • Autor

> Amon to dedykowany program do strojenia sterownika Autronic AL-700, można poszukać w necie. Do tego

> potrzebny standardowy kabelek +-KL do regulacji LPG z odpowiednią wtyczką, mozna zrobić samemu

> lub kupić. Pozdr.

Ok dziękuję, kabelek kupiłem ORI do zestawu, program pewnie przy nim jest, jeśli nie to wujek Google pewnie ma.

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

> Amon to dedykowany program do strojenia sterownika Autronic AL-700, można poszukać w necie. Do tego

> potrzebny standardowy kabelek +-KL do regulacji LPG z odpowiednią wtyczką, mozna zrobić samemu

> lub kupić. Pozdr.

Panie i Panowie, okazuje się, iż ów Amon to nie taka prosta sprawa. Ma ktoś ten programik i poratuje ?? Sprawa pilna jak depesza wojenna smile.gif

Pozdrawiam.

Napisano

Na chomikach jeszcze jest co nieco, np. tu: klik. A tu różne wersje: klik. Nie wiem, czy działa, bo nie mój, wypróbuj sobie...

Mam nadzieję, że nie dostanę bana za te linki, wujek Google znalazł...

Pozdr

Napisano

poszło na @

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.