Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mam nadzieję ,że tylko ukręcilem przegub...

Featured Replies

Napisano

Proszę was o komentarze , na ciepło , ruszałem z nawrotki, dość dynamicznie (ale bez palenia gumy), samochód wystartował ... sruu pierduu confused.gifi ledwie dojechałem do zatoczki .

Obserwacje na ciepło na 1 biegu jakoś się toczy nie dotykając gazu ,na dwójce nie jedzie tylko takie szarpnięcia czuję .

Musiałem furę zostawić i lecieć po dziecko nie miałem czasu na oglądanie.

mam nadzieję ,że to nie skrzynia beksa.gif...

Napisano

gdyby przegub tylko sie ukrecil to w ogole bys nie pojechal. zasada dzialania mechanizmu roznicowego. moze wlasnie wieniec spadl z mechanizmu. oj cos te bravo sie zaczynaja psuc czesciej Wam.

Napisano

moze poszedl krzyzak, a wczesniej sie pupuscily fabryczne opaski i wysralo smar i chodzil na pusto

Napisano

> gdyby przegub tylko sie ukrecil to w ogole bys nie pojechal. zasada dzialania mechanizmu

> roznicowego. moze wlasnie wieniec spadl z mechanizmu. oj cos te bravo sie zaczynaja psuc

> czesciej Wam.

Jak się jeździ i nie myśli o konsekwencjach pewnych zachowań, nie mając przy tym pojęcia jak to wszystko działa, to coś musi w końcu puścić. Najczęściej jest to coś malutkiego i cholernie drogiego w naprawie. Najgorsze co może być to ciśnięcie gazu i ruszanie z buta na skręconych kołach. Ale tak jak pisze Opti, może manszeta poleciała, smar się skończył i tak po prostu miało być.

Napisano

Trudno wyrokować .... ale od sprzęgła zaczynając oslabiony.gif

Napisano
  • Autor

Okazało się ,że zmielił się mechanizm różnicowy i pękła obudowa skrzyni confused.gif, znalazłem używaną , bo mojej nie było sensu naprawiać, swoją mogę na części sprzedać ...

Napisano

> Okazało się ,że zmielił się mechanizm różnicowy i pękła obudowa skrzyni , znalazłem używaną , bo

> mojej nie było sensu naprawiać, swoją mogę na części sprzedać ...

Przykra sprawa, swoją drogą liche te skrzynie skoro mechanizm ,,wylata'' frown.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.