Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zaschnięty Pistolet

Featured Replies

Napisano

Ludziska tragedia ;P - malowałem felgi emalią chlorokauczukową po czym wydawało mi się, że wyczyściłem dokładnie pistolet (długo moczona komora z iglicą i wielokrotnie wypluwany rozpuszczalnik aż do momentu kiedy zaczął lecieć czysty rozpuszczalnik bez kolorku) - teraz po miesiącu biorę pistolecik a iglica ni huhu drgnie - da się go jakoś uratować ?

Napisano

Niestety juz nie. No jest moze jakis cien szansy ale watpie. Jaki to pistolet?

Napisano

rozpruj dziada na części pierwsze i porządnie wyczyść...

Napisano

Da się uratować, rozbierz go na części pierwsze i namocz na dzień czy dwa w jakimś silnym rozpuszczalniku np. nitro a jeszcze lepiej to w acetonie, mam nadzieje że poradza sobie z chlorokauczukiem, aczkolwiek w tych tanich pistoletach moze być problem z uszczelnieniem iglicy po takim zabiegu (badziewna uszczelka)

Napisano

Uszczelka na pewno sie rozplynie. Pistolet bedzie plul a nie malowal (zreszta od nowosci juz pluje zlosnik.gif). Watpie zeby dalo rade rozpuscic zaschnieta farbe w kanalikach pistoletu...

Napisano

Kup spreya do usuwania lakieru jezlei nie pomaga nitro koszt lepszych to 30 zl a za 18 zl masz w LEROY MERLIN takiego spreya

Napisano

> wydawało mi się, że wyczyściłem dokładnie pistolet (długo moczona komora z iglicą i wielokrotnie wypluwany

> rozpuszczalnik aż do momentu kiedy zaczął lecieć czysty rozpuszczalnik bez kolorku)

Masz rację, wydawało Ci się...

Tak jak pisali przedmówcy ciesz się, że zniszczyłeś gekko a nie jakąś Satę.

Spróbuj go rozkręcić i wymoczyć w nitro, jak to nie zda egzaminu to kup nowy i naucz się czyścić pistolet.

Napisano

Rozkręć go na cześci pierwsze. Papier ścierny i wodny i iglica będzie hulać jak nowa. Teściu rok temu mi pistolet za 3 stówki spsuł i czyściłem pół dnia. frezy, wiertło, papiery ścierne, benzynka i pistolet maluje idealnie.

Napisano
  • Autor

dzięki wielkie wink.gif spróbuję po kolei waszymi metodami od najłatwiejszej do najtrudniejszej - zobaczymy co się da zrobić wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.