Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Seryjne fotele.

Featured Replies

Napisano

Witam, chcialbym obnizyc fotele z ccsa zeby siedzialo sie troche nizej bo tak to strasznie wysoko. I teraz pytanie dam rade cos z tym zrobic bo o ile na przednim mocowaniu nie bedzie problemu zeby obnizyc to tylne jest juz bardziej skomplikowane.Pamietam ze kiedys ktos juz o tym pisal i nawet przerabial cos ale nie moge sie przypomniec kto to.

Napisano

yaya.gif

zlosnik.gif chyba jedyny to przerabiałem i do tej pory się na nim woże cfaniak.gif

Jak wróce z roboty to na priv pośle Ci więcej info koło 22 wink.gif

Napisano

> chyba jedyny to przerabiałem i do tej pory się na nim woże

> Jak wróce z roboty to na priv pośle Ci więcej info koło 22

więcej jest ciekawskich

Napisano

ja też chętnie bym poczytał bo mam od abartha i fajnie by było je dać trochę w dół smile.gif

Napisano

> ja też chętnie bym poczytał bo mam do abartha i fajnie by było je dać trochę w dół

to dawajcie ten temat sam się podłącze.

Napisano
  • Autor

wink.gif

Napisano

minęła godz. 22.00 food.gif

Napisano

Jest to opis na więcej niż chwile skoro więcej osób chce wiedzieć, a ja nie dawno siadłem na kompa i zaraz lece do wyra. Poniedziałkowa 12stka i full zamówień = padam na twarz i po prostu nie chce mi się tego teraz pisać, ale opisze na pewno! zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Spoko zlosnik.gif jakby co to nawet tylko fotka by pewnie pomogla ok.gif

Napisano

Obiecanki cacanki smile.gif

Radziu, koledzy czekają!!!

Napisano

czy aby na pewno jedyny hmm.gif z tego co pamiętam to pierwszy serie fotel przerabiał kolega SCWZ w seju którego posiadaczem w późniejszym czasie byłem ja zlosnik.gif

Napisano

jedyna opcja to podcięcie gąbki siedziska, jakikolwiek inny zabieg obniżenia fotela może się skończyć problem przy jego podnoszeniu do pozycji umożliwiającej wsiadanie do samochodu pasażerom na tył

Napisano
  • Autor

> jedyna opcja to podcięcie gąbki siedziska, jakikolwiek inny zabieg obniżenia fotela może się

> skończyć problem przy jego podnoszeniu do pozycji umożliwiającej wsiadanie do samochodu

> pasażerom na tył

Miales racje co do problemu wpuszczania pasazerow na tyl ok.gif znalazlem stary watek w ktorym Grzywcia troche uchylil rabka tajemnicy zlosnik.gif

" Działałem, obniżyłem i jest o niebo lepiej niż w seryjnym ccs'ie, jedna wada - żeby to obniżyć o te kilka cm i był efekt, nie ma możliwości zostawienia 'uchylania' fotela. Ten mechanizm leciał out, ale było warto Co potrzebuje z tyłu to się wrzuci przez pasażera i o ile ktoś jeździ z tyłu to wchodzi też z tamtej strony

edyta:

Możesz spytać się Brokera jaką miał mine jak wsiadł ze mną do auta (nie wiedząc, że obniżałem fotel kierowcy) z wielkim zdziwieniem, że jestem mniejszy od niego

Edytowany przez Grzywcia (21/11/2011 20:45) "