Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy warto?

Featured Replies

Napisano

Witam, mam pytanie odnośnie malucha. Mój kolega ma na swoim podwórku malucha który stoi pod stertą desek i drutów. Miałem okazję go oglądać zimową porą o godzinie 18 i widziałem tylko tył ... Z tego co zdążyłem zobaczyć to miał chromowane zderzaki aczkolwiek nie miał klapy bambino. Patrzyłem też na rocznik na tylnej szybie (bez ogrzewania), ale z racji procentażu we krwi, zapomniałem. Teraz mam pytanie, bo koleżka ma zamiar sprzątać i chce się malucha pozbyć, warto się w to bawić? Nie chcę go restaurowac itd, raczej miałbym go w celach naukowyh i tu nasuwa się pytanie do speców. Czy warto?

Napisano

> Czy warto?

Do wróżki idź. Widziałeś, że nic nie widziałeś a nas się pytasz? hehe.gif

Napisano
  • Autor

masz racje, wiem że nic nie wiem .... frown.gif widziałem tylko tył i że jest biały no to w sumie nic, aczkolwiek mam na niego chęć.

Napisano

> Do wróżki idź. Widziałeś, że nic nie widziałeś a nas się pytasz?

hehe.gifok.gif

Napisano

Jak za piwo to brałbym w ciemno grinser006.gif Jeśli drożej to przejść się tam jeszcze raz i obejrzeć dokładnie w świetle dziennym cool.gif

Napisano

> masz racje, wiem że nic nie wiem .... widziałem tylko tył i że jest biały no to w sumie nic,

> aczkolwiek mam na niego chęć.

Jak ma papiery i da radę wyjechać to bierz wink.gif

Napisano
  • Autor

> Jak ma papiery i da radę wyjechać to bierz

z tym wyjazdem to jestem niemal przekonany że nie wyjedzie. Jest to samochód mojego dobrego kumpla więc myslę że cena nie będzie jak za "perełki" z allegro. Ogólnie to zaczną sprzątać na wiosne jak się śnieg roztopi. Kurde chciałbym go samemu sprobować uruchomić.

Napisano

Jakbyś zrezygnował to daj znać i namiar!

zlosnik.gif

Napisano

Za grosze bierz. Najwyżej rozbierzesz i część części sprzedasz. A jak nie, i uda się go doprowadzić do stanu używalności, to będziesz miał przynajmniej kilka chwil zabawy smile.gif

Napisano
  • Autor

> Za grosze bierz. Najwyżej rozbierzesz i część części sprzedasz. A jak nie, i uda się go doprowadzić

> do stanu używalności, to będziesz miał przynajmniej kilka chwil zabawy

Powiem szczerze że nawet podłubać przy takim malcu to byłaby zabawa dobra smile.gif Tatko miał 3 maluchy więc myślę że spokojnie by pomógł w razie coś. Zobaczymy co czas pokaże, z tego co jeszcze sobie przypominam to miał brązową materiałową tapicerkę i kapliczkę.

Napisano

> Kurde chciałbym go samemu sprobować uruchomić.

W przypadku kaszla sprawa banalna więc działaj ok.gif

Napisano

> Powiem szczerze że nawet podłubać przy takim malcu to byłaby zabawa dobra Tatko miał 3 maluchy

> więc myślę że spokojnie by pomógł w razie coś. Zobaczymy co czas pokaże, z tego co jeszcze

> sobie przypominam to miał brązową materiałową tapicerkę i kapliczkę.

Bierz smile.gif