Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GROHE Euphoria system natryskowy z baterią termostatyczną

Featured Replies

Napisano

> Remontuje łazienkę, właśnie jestem na etapie zakupu kabiny i prysznica właściwego.

> Czy ktoś z kolegów ma coś takiego / podobnego?

> Warte toto swoich pieniędzy?

Warte. Grohe jest porządnym, niemieckim produktem.

Napisano

> Remontuje łazienkę, właśnie jestem na etapie zakupu kabiny i prysznica właściwego.

mam coś takiego ale nie pamiętam czy grohe czy hansgrohe

dwie sztuki ponad 2 lata używane dosyć intensywnie

generalnie polecam

Napisano

> mam coś takiego ale nie pamiętam czy grohe czy hansgrohe

> dwie sztuki ponad 2 lata używane dosyć intensywnie

> generalnie polecam

J.w.

Szkoda tylko, ze w grohe mam kurki z tworzywa.

Napisano

Imo nie warto. Polecam firmę Omnires

Pracowałem w/w branży kilka lat i mogę ich produkty polecic w 100%. (w hurtowni pracowałem i produkt był naprawde bezreklamacyjny) Za cenę Twojego zestawu będziesz miał piękny zestaw podtynkowy. Jeśli masz jakieś pytania możesz pisac PM.

Pozdrawiam

Napisano

> Warte. Grohe jest porządnym, niemieckim produktem.

Czy ja wiem. Kupiłem w Casto prysznic z Grohe wydałem 600zl po dwóch latach nadawał się na smieci bo się rozleciał. Później kupiłem na szybko jakiś szajs za 60zł i już działa dłuzej.

Tak więc z ta jakościa to różnie.

Napisano

Co do samego systemu wygląda fajnie. Ale... siotra ma coś bardzo podobnego ,tez z Grohe ale chyba niższy lub starszy model i ja osobiście mam problem z regulacja tego pokrętła na mokro. Siostra twierdzi ze jest ok ale mnie strasznie irytuje ta regulacja wody.

Napisano

ja mam z kludi - dużo tańszy był, ale jakościowo nieco słabszy ...

Napisano

> Czy ja wiem. Kupiłem w Casto prysznic z Grohe wydałem 600zl po dwóch latach nadawał się na smieci

> bo się rozleciał. Później kupiłem na szybko jakiś szajs za 60zł i już działa dłuzej.

> Tak więc z ta jakościa to różnie.

To, że możesz trafić żywotnego chińczyka to jedno. Druga strona medalu jest taka, z czego jest on zrobiony za te 60zł, gdzie ktoś jeszcze musi zarobić. icon_rolleyes.gif Mówię tu o obecności wielu metali ciężkich (no ale nie każdy się przejmuje takimi pierdami zlosnik.gif )

Napisano

mam euphorie, nawet ok, teraz kupilbym produkt z omniresu, tanszy o polowe;), a tez bdb jakosci.

Napisano

> mam coś takiego ale nie pamiętam czy grohe czy hansgrohe

> dwie sztuki ponad 2 lata używane dosyć intensywnie

> generalnie polecam

sprawdzilem - mam hansgrohe croma

mialo byc grohe ale croma mial imho ladniejsze ksztalty waytogo.gif

Napisano

Mam Euphorie w wersji bez baterii termostatycznej. Nie jest to wersja "marketowa".

Wady:

- głowica przy twardszej wodzie po 6 m-cach ma oznaki zacinania się shocked.gif

- element deszczownicy z sitkiem (nie wiem jak to nazwać) jest wykonany w całości z tworzywa sztucznego - wygląda tandetnie, jak wiele tańsze zestawy. Po tych 6 m-cach część otworów kieruje wodę we wszystki możliwe strony tylko nie tam gdzie ja chce

Zalety: łatwo się czyści

Ogólnie - w zeszłym roku wersja którą widzisz na Allegro _miała_ mnie kosztowałć ok 2,2 kpln. W wersji bez baterii termostatycznej zapłaciłem ok 1,7 kpln. Mam wrażenie że przepłaciłem. Obecna cena z Allegro wydaje się mieć rozsądniejszy stosunek jakość/cena.

Napisano

Mam inne pytanie. Czy panele prysznicowe maja uniwersalne zaczepy do ściany? Mam badziewnego chińczyka Deante http://deante.pl/panele_natryskowe_cubic.xhtml, którego mam juz dość i myślę nad wymianą całego panelu na inny. Ale nie chcę wiercić dziur w płytkach i co ze starymi otworami?

Napisano

> Mam inne pytanie. Czy panele prysznicowe maja uniwersalne zaczepy do ściany? Mam badziewnego

> chińczyka Deante http://deante.pl/panele_natryskowe_cubic.xhtml, którego mam juz dość i myślę

> nad wymianą całego panelu na inny. Ale nie chcę wiercić dziur w płytkach i co ze starymi

> otworami?

woda do paneli podlaczana jest za pomoca wezykow...

pytanie jaki rozstaw masz zrobiony...

baterie maja 15 cm w poziomie, a jak panele to nie wiem... kiedys jak to sprzedawalem to kazdy mial inaczej

Napisano

> woda do paneli podlaczana jest za pomoca wezykow...

> pytanie jaki rozstaw masz zrobiony...

> baterie maja 15 cm w poziomie, a jak panele to nie wiem... kiedys jak to sprzedawalem to kazdy mial

> inaczej

To wiem, chodziło mi o mocowanie całego panelu do ściany.