Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opel Astra II Uwagi

Featured Replies

Napisano

> Mam pytanie, co to może być, że jak zaciągnie się ręczny to nie chce potem puścić tylko trzyma ?

Zaczęło się zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Zaczęło się

Nie zaczęło tylko było :> dlatemu pytam tongue.gif

Napisano

> Zaczęło się

Jest usterka zlosnik.gif zdemontuj zaciski i rozruszaj cięgno mechanizmu hamulca ręcznego, użyj jakiegoś penetratora.

Napisano

> Nie zaczęło tylko było :> dlatemu pytam

Pewnie masz zaciski boscha wink.gif. Ja z perspektywy czasu wolałbym chyba bębny z tyłu bo przejezdziłem druga zimę i po raz drugi miałem gruntowne czyszczenie prowadnic, i mechanizmu hamulca ręcznego...a i tak od czasu do czasu popiskuje 270751858-jezyk.gif. A co do kolegi to tak: ma kombi tyle że ten 100KM smile.gif.

Napisano
  • Autor

> Pewnie masz zaciski boscha . Ja z perspektywy czasu wolałbym chyba bębny z tyłu bo przejezdziłem

> druga zimę i po raz drugi miałem gruntowne czyszczenie prowadnic, i mechanizmu hamulca

> ręcznego...a i tak od czasu do czasu popiskuje . A co do kolegi to tak: ma kombi tyle że ten

> 100KM .

No własnie :> Koleś mówił ze co roku niemalże ma ten problem z ręcznym 270751858-jezyk.gif spróbuje rozruszać nasmarować jeśli da się wink.gif

Napisano

> No własnie :> Koleś mówił ze co roku niemalże ma ten problem z ręcznym spróbuje rozruszać

> nasmarować jeśli da się

Trzeba od czasu do czasu użyć ręcznego, szczególnie w zimie waytogo.gif

Napisano

> szczególnie w zimie

chyba do zawracania zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Coś więcej doradzicie poza głupotami 270751858-jezyk.gif? Będzie konieczna wymiana linki ? jaki koszt linki 270751858-jezyk.gif?

Napisano

> Coś więcej doradzicie poza głupotami ? Będzie konieczna wymiana linki ? jaki koszt linki ?

Ogarnij się troche i sprawdz w necie ile kosztuje linka bo zaczynają się głupie pytania zlosnik.gif. A co do wymiany to z reguły szwankuje mechanizm recznego przy zacisku a nie sama linka wink.gif

Napisano
  • Autor

> Ogarnij się troche i sprawdz w necie ile kosztuje linka bo zaczynają się głupie pytania . A co do

> wymiany to z reguły szwankuje mechanizm recznego przy zacisku a nie sama linka

Dziękuje bardzo 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Coś więcej doradzicie poza głupotami ? Będzie konieczna wymiana linki ? jaki koszt linki ?

Najpierw spróbuj rozebrać i oczyścić. Na pewno po zimie wszystko jest zardzewiałe i tyle.