Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Formuła Promot & Estonia 21 Renowacja i Rekonstrukcja

Featured Replies

Napisano

Witam,

Poszukuję wszelkich informacji, wszelkiej dokumentacji, wszelkich gratów do konstrukcji Estonia 21 oraz Promotów.

Jeśli ma ktoś informacje o Promocie czy Estonii 21 do sprzedania czy renowacji, pilnie proszę o kontakt.

Chcę zreanimować, zrekonstruować odrestaurować Estonię albo Promota aby wystartować i Wyścigu Formuły Historycznej, wiec każda informacja na wagę złota. Ze swojej strony mogę również zaoferować pomoc w naprawie laminatów formuły, czy kompleksowej renowacji. Nie zawsze mam czas zajrzeć na forum, wiec szybciej można nawiązać ze mną kontakt droga mailową: [email protected]

Pozdrawiam

Adam Walenda

Napisano

> Witam,

> Poszukuję wszelkich informacji, wszelkiej dokumentacji, wszelkich gratów do konstrukcji Estonia 21

> oraz Promotów.

> Jeśli ma ktoś informacje o Promocie czy Estonii 21 do sprzedania czy renowacji, pilnie proszę o

> kontakt.

> Chcę zreanimować, zrekonstruować odrestaurować Estonię albo Promota aby wystartować i Wyścigu

> Formuły Historycznej, wiec każda informacja na wagę złota. Ze swojej strony mogę również

> zaoferować pomoc w naprawie laminatów formuły, czy kompleksowej renowacji. Nie zawsze mam czas

> zajrzeć na forum, wiec szybciej można nawiązać ze mną kontakt droga mailową: [email protected]

> Pozdrawiam

> Adam Walenda

facebook

Kolega doprowadzil promota do igielki teraz walczyc bedzie z estonia

Napisano

5Turbo to zdrowy zapeleniec ok.gif

Napisano

> Witam,

> Poszukuję wszelkich informacji, wszelkiej dokumentacji, wszelkich gratów do konstrukcji Estonia 21

Jeszcze niedawno u nas stała,

286915507-jp.jpg

286915507-jp2.jpg

ale co się teraz z nią dzieje niewiem.gif, trzeba by spytać właściciela

post-14997-14352520399535_thumb.jpg

Napisano

pogadaj z Robertem Steciem ok.gif

pogadam jutro z kumplami z NOVOLu na temat bezpośredniego kontaktu ok.gif Robert jest teraz sponsorowany przez Firmę w wyścigach górskich ok.gif ale nikt nie ma takiej dokumentacji jak On ok.gif

Napisano

Podolscy w Krakowie kiedyś grzebali Eastery - może coś im jeszcze zostało. Graty do silników Ładowskich są na Węgrzech, najlepiej na www.havassy-motorsport.hu

ojciec Bastka333 z AK grzebał z tego co pamietam zawodowo takie formułki zlosnik.gif

Sam bym z chęcią coś takiego przytulił zlosnik.gif