Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

> fiat panda

500zł mandatu facepalm%5B1%5D.gif Nie ma to jak poczucie sprawiedliwości smirk.gif

Napisano

> Niestety zauważyłem dziwny trend u kierowców takich zestawów, jechania dosłownie kilka metrów za

> poprzedzającym go samochodem, jeżeli ten jedzie wolniej. Przeważnie jest tak w terenach

> zabudowanych, gdzie mobiliki-debilki z ciężarówek wiedzą, że mogą grzać na odcięciu, a ktoś im

> drogę blokuje. Jestem zdania, że każda ciężarówka powinna mieć zamontowaną kamerę tak samo

> zaplombowaną i legalizowaną jak tachograf i te nagrania powinny być przeglądane przez Policję

> przy jakichkolwiek zdarzeniach drogowych. Wtedy sprawa jest jasna czy był wymagany przepisami

> dystans, czy nie.

Wystarczy, że takie zachowania zacznie się tępić ZANIM dojdzie do jakichkolwiek zdarzeń drogowych i problem się rozwiąże. W Niemczech podobno zupełnie inaczej się na to patrzy i można z tym żyć. No ale Polak mądry PO szkodzie smirk.gif

Napisano

> Niestety zauważyłem dziwny trend u kierowców takich zestawów, jechania dosłownie kilka metrów za

> poprzedzającym go samochodem, jeżeli ten jedzie wolniej. Przeważnie jest tak w terenach

> zabudowanych, gdzie mobiliki-debilki z ciężarówek wiedzą, że mogą grzać na odcięciu, a ktoś im

> drogę blokuje. Jestem zdania, że każda ciężarówka powinna mieć zamontowaną kamerę tak samo

> zaplombowaną i legalizowaną jak tachograf i te nagrania powinny być przeglądane przez Policję

> przy jakichkolwiek zdarzeniach drogowych. Wtedy sprawa jest jasna czy był wymagany przepisami

> dystans, czy nie.

Właśnie tak robimy ok.gif Na większych stacjach można pobrać kupony konkursowe. Trzeba do nich dołączyć zdjęcie z jak najmniejszym odstępem od poprzedzającego pojazdu i można wygrać czajnik albo kubek grinser006.gif Niemiecka policja przyłączyła się do konkursu i rozstawia tzw Checkpoint'y które same robią zdjęcia ok.gifpalacz.gif

Napisano

> akurat zaliczyłem kilka strzałów w tył i zawsze ten który wali przodem ma większe obrażenia

no nie zawsze. ja kiedyś zaliczyłem strzała i wiesz co? ten co we mnie walił, miał tablicę skrzywioną, a u mnie odpadł zderzak, pas wgnieciony i klapa. także nie ma reguły

Napisano

Quote:

Dwie osoby - 5-letnia dziewczynka oraz 36-letni mężczyzna - zginęli w samochodzie osobowym zmiażdżonym przez dwie ciężarówki.

buu.gifbuu.gifbuu.gif

Napisano

> No comments

As you wish. 270751858-jezyk.gif

Napisano

> tico i byle najechanie...

O2 FL najechało kiedyś moją Pandę. Pod pewnym kątem. Miałem rysę na czarnym zderzaku a Octavia rozity reflektor, błotnik, zderzak i podniesioną maskę...

Wypadek wypadkowi nie równy