Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bagażnik na dach - belki

Featured Replies

Napisano

Doradzcie jakiś niedrogi (Thule odpada) bagażnik na dach (relingów brak). Ma być niedrogie, bo będzie użyte na pewno 4 (maksymalnie 6) razy po czym nastąpi zmiana samochodu więc bagażnik będzie można oddać gratis.

Zamontowane do tego będą uchwytu do przewozu rowerów - 3 sztuki jeśli to ma jakieś znaczenie.

Napisano

> Doradzcie jakiś niedrogi (Thule odpada) bagażnik na dach (relingów brak). Ma być niedrogie, bo

> będzie użyte na pewno 4 (maksymalnie 6) razy po czym nastąpi zmiana samochodu więc bagażnik

> będzie można oddać gratis.

> Zamontowane do tego będą uchwytu do przewozu rowerów - 3 sztuki jeśli to ma jakieś znaczenie.

O jakim budżecie myślisz? Ja nie dawno kupowałem sobie poprzeczne belki wraz z uchwytami rowerowymi ...

Napisano

> Doradzcie jakiś niedrogi (Thule odpada) bagażnik na dach

Do takiego własnie użycia kupiłem kiedyś w Tesco stalowy bagażnik "Driver" = belki osobno + łapy osobno. Za jakieś 100 zł.

Służył mi przez pięć lat - lato/zima

Bez żalu wywaliłem go po zmianie auta.

Napisano

> Doradzcie jakiś niedrogi (Thule odpada) bagażnik na dach (relingów brak). Ma być niedrogie, bo

> będzie użyte na pewno 4 (maksymalnie 6) razy po czym nastąpi zmiana samochodu więc bagażnik

> Zamontowane do tego będą uchwytu do przewozu rowerów - 3 sztuki jeśli to ma jakieś znaczenie.

Kup bagażnik firmy Auto Maxi. Francuski producent, robią dedykowane pod model i uniewersalne. W cenie 150 zł zmieścisz się. Sprzedają je w sklepach Interpack.

Napisano
  • Autor

> O jakim budżecie myślisz? Ja nie dawno kupowałem sobie poprzeczne belki wraz z uchwytami rowerowymi

> ...

Im mniej tym lepiej.

Napisano

Poszukaj uniwersalnych automaxi.

Miałem takie w Lacetti i zostawiłem do Cruze.

Napisano

Poszukaj używki na allegro są po 40-50% wartości nowego ok.gif