Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kupujemy OPLA - opinie i do oceny

Featured Replies

Napisano

ANTARA

może ktoś podzieli się wrażeniami, opinią, mocnymi i słabymi stronami autka z ogłoszenia

silnikowo , automatowo, inne usterki i mankamenty

i ewentualnie uwagi do tej konkretnej sztuki

Napisano

Takie że za tyle mogę Ci moją dobrą Astrę oddać(no ciut więcej), a nie Antarę.

Napisano

> ANTARA

> może ktoś podzieli się wrażeniami, opinią, mocnymi i słabymi stronami autka z ogłoszenia

> silnikowo , automatowo, inne usterki i mankamenty

> i ewentualnie uwagi do tej konkretnej sztuki

Najtansza sztuka z tego rocznika na otomoto, co nie wrozy sukcesu...

W dodatku sprowadzona, wiec na 99% cos z tym autem jest kombinowane, bo inaczej handlarz nie zarobi grinser006.gif

Sprawdz sobie ceny w Niemczech, ale ponizej 10kEUR praktycznie nic nie ma wink.gif

Jak dla mnie wystarczy, zeby sobie glowy nie zawracac!

Zamiast tego szukalbym Captivy z polskiego salonu ok.gif

Napisano
  • Autor

> Najtansza sztuka z tego rocznika na otomoto, co nie wrozy sukcesu...

> W dodatku sprowadzona, wiec na 99% cos z tym autem jest kombinowane, bo inaczej handlarz nie zarobi

> Sprawdz sobie ceny w Niemczech, ale ponizej 10kEUR praktycznie nic nie ma

> Jak dla mnie wystarczy, zeby sobie glowy nie zawracac!

> Zamiast tego szukalbym Captivy z polskiego salonu

musi być to auto , dalej niż 50 km nie będę jeździł (mam to obejżeć z kimś)

fajnie jakby ktoś sie wypowiedzieł jak to sie spisuje w praniu- komfort, spalanie, usterki itp

Napisano

> musi być to auto , dalej niż 50 km nie będę jeździł (mam to obejżeć z kimś)

> fajnie jakby ktoś sie wypowiedzieł jak to sie spisuje w praniu- komfort, spalanie, usterki itp

Wg mnie to auto to gruz na kolach, ale zrobisz jak uwazasz grinser006.gif

Jak ktos wyzej napisal, za ta kase to mozna szukac Astry ok.gif

Napisano

> Wg mnie to auto to gruz na kolach, ale zrobisz jak uwazasz

> Jak ktos wyzej napisal, za ta kase to mozna szukac Astry

Ale jak buda jest nie bita i środek nie zniszczony, to można kupić taki gruz, wsadzić w niego nawet 10 tys. i cieszyć się "nowym" samochodem i bezawaryjną pewną jazdą przez wiele lat. O wiele to lepsze niż kupić "nie gruz" w którym i tak większość jest, albo za chwilę i tak będzie do zrobienia. Poza tym takie samochody kupuje się nowe na pięć lat, a sprzedać używkę w tym segmencie jest bardzo trudno, bo nie ma targetu grinser006.gif.

Napisano

> fajnie jakby ktoś sie wypowiedzieł jak to sie spisuje w praniu- komfort, spalanie, usterki itp

Ja jako jedyny powiem ci jedź zobacz. ( teściu kupił zafirkę od handlarza sprowadzona z Francji, masę tańsza od średniej, do tego na pewnym forumie wszyscy znawcy powiedzieli ze to szrot. Jak do tej pory pomyka prawie 3 rok i jedyne co zrobił to wymienił olej filtry i leje ON. Do tego ma potwierdzenie przebiegu i bez wypadkowości. A ze chce mniejsze to już ma 4 kupców.

AHA sprzedający zaniżył cenę bo potrzebował kasy na ślub (który faktycznie się odbył - sprawdzone organoleptycznie grinser006.gif)

Więc czasem warto.

Co do samego samochodu to tylko dobrych opini nie słyszałem o tym najmocniejszym dieselku.

Napisano

Sprawdź przebieg w oplu, bezwypadkowość z kimś kto ma pojęcie, a potem kwity...zwróć uwagę czy auto czasami nie pochodzi z firmy a komis wystawia vat marżę, bo wtedy cena będzie zaniżona o VAT, który przypadnie Tobie. W ogłoszeniu jest parę bzdur napisane, więc nie sugerowałbym się tym co cokolwiek tam pisze, nie można tym wracać na kołach, musisz kupić opłacone itd itd.

Napisano

> Ale jak buda jest nie bita i środek nie zniszczony, to można kupić taki gruz, wsadzić w niego nawet

> 10 tys. i cieszyć się "nowym" samochodem i bezawaryjną pewną jazdą przez wiele lat. O wiele to

> lepsze niż kupić "nie gruz" w którym i tak większość jest, albo za chwilę i tak będzie do

> zrobienia. Poza tym takie samochody kupuje się nowe na pięć lat, a sprzedać używkę w tym

> segmencie jest bardzo trudno, bo nie ma targetu .

"nawet 10 tys"? Dwa komplety porządnych opon do tego auta, bo jak znam życie to oba są do wymiany, obowiązkowy pakiet startowy: rozrząd, oleje i filtry i z tych 10 tys już niewiele zostanie. A jeszcze nie ruszyliśmy, tego co trzeba naprawić hehe.gif