Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

roletki do okien z marketu

Featured Replies

Napisano

> Warto? A moze lepiej robione na wymiar? Duzeze sa roznixe w cenie?

Kupiłem z marketu takie harmonijkowe i są OK.

Natomiast w drugim pomieszczeniu mam marketowe, zwijane i są do niczego. Samoczynnie się rozwijają, kiedy są trochę rozwinięte. Krzywo się zwijają. Nie ma żadnej regulacji.

Pozdrawiam.

Napisano

> Warto? A moze lepiej robione na wymiar?

Mam marketowe i faktycznie jedna wymagała "wkręcenia" kartki A4 tuż przy rolce/bębnie, by zwijała się prosto, za to po zwinięciu jest krzywo spineyes.gifhahaha.gif jedna jest słaba i bardzo łatwo się rozwija, a dwie kolejne są OK. Tak więc zależy, jak leży, ale za to drogie nie były...

> Duzeze sa roznixe

To w/w to jakaś nazwa producenta jest? hmm.gifgrinser006.gifhehe.gif270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> Mam marketowe i faktycznie jedna wymagała "wkręcenia" kartki A4 tuż przy rolce/bębnie, by zwijała

> się prosto, za to po zwinięciu jest krzywo jedna jest słaba i bardzo łatwo się rozwija, a

> dwie kolejne są OK. Tak więc zależy, jak leży, ale za to drogie nie były...

> To w/w to jakaś nazwa producenta jest?

Nie, to wynik polaczenia androida z duzymi palcami 270751858-jezyk.gif

Napisano

w dwoch mieszkaniach mialem/mam pozakladane marketowe zwijane i zlego slowa nie powiem - swoje zadanie spelnialy/spelniaja bez najmiejszych problemow i nie bylo/nie ma z nimi najmniejszych klopotow mimo codziennego zwijania/rozwijania

Napisano

Dawno temu sprawdzałem i nie było różnicy ale teraz to te marketowe wydają się (przynajmniej wg reklamy ktora gdziestam leciała) tak tanie że pewnie teraz już jest. Zadzwoń do kogoś z okolicy od roletek i zapytaj, najczęściej przyjazd,pomiary i wycena są bezpłatne

Napisano

Marketowe harmonijki wydawały się ok. Niestety po lecie jak były wystawione dłuższy czas na działanie słoneczka, stały się sztywne i nie chcą się już ładnie składać. no.gif

Napisano

> Warto? A moze lepiej robione na wymiar?

Zazwyczaj te marketowe to najprostszy mechanizm znacznie odstający od ramy okna. W związku z tym w większości wypadków okna z zamocowaną roletą nie da się całkowicie otworzyć, bo roleta opiera się o wnękę okienną.

Tylko rolety z mechanizmem wpuszczanym częściowo w otwór (wnękę) szyby zmniejszają tę wadę. A takowe to zamawia się raczej tylko na wymiar.

Napisano
  • Autor

Zadzwoń do kogoś z

> okolicy od roletek i zapytaj, najczęściej przyjazd,pomiary i wycena są bezpłatne

Tak też zrobiłem. Przyjedzie jutro smile.gif