Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Golf, Polo, I30, Rio czy Venga?

Featured Replies

Napisano

Rodzina planuje nabyc nowe auto do 60 tys PLN. Zastanawiają się pomiedzy VW (silnik benzynowy 1,2 85 KM) a Hyundayiem, a ja oczywiście polecam Kia. VW to oczywiście uznana marka, ale niestety łatwo można nie zastać tego samochodu tam gdzie sie go zostawiło tongue.gif. Z porównania aut na http://www.autocentrum.pl/nowe/porownanie-aut/ wychodzi np., ze Rio z silnikiem 1,2 wyjdzie 14 tys PLN taniej od Golfa. O I30 znalazłem niepokojące info tu. Z kolei Venga to calkiem spore rodzinne auto. A może jeszcze Cee'd? hmm.gif

Czym praktycznie rózni się Polo od Golfa? W porównywarce wyszło mi że jest tańsze a jego silnik 1,4 o tej samej mocy co 1,2 Golfa pali litr paliwa więcej na 100 km.

Napisano

z podanych to cos z grupy vag koniecznie z wykupiona dodatkowa gwarancja.

co do kia to ktos wrzucal warunki gwarancji i mowiac szczerze ciezko tam znalezc cos co nie jest z niej wylaczone.

Napisano

VW z dodatkowa gwarancja. Lub i30 chociaz ostatnio koreance przestalibyc atrakcyjni cemowo. Moze jeszcze rapid? Za 60k bedzie dobrze wyposazony. Moze jeszcze focus, to chyba najrozsadniejsza propozycja.

Napisano

Ale rozstrzał. Czego chcą od auta? WieLkosci, komfortu, prestizu, predkosci, ma byc tanie i dobre, malo palic?

Napisano
  • Autor

> Nowy Leon aż mówi KUP MNIE.

No ciekawa opcja ok.gifsmile.gif 105 KM, ksenony...

Napisano

Pomyśl o Chevrolet cruze. Są chyba troszkę tańsze niż nowe ceed i i30

Napisano

> tyle, że to poprzedni model...opatrzony nieco...

Zaraz będą jeszcze taniej bo kto chce "starocia" 270751858-jezyk.gif

Napisano

> tyle, że to poprzedni model...opatrzony nieco...

icon_eek.gif Nie wiem czy dałem zły link czy co, ale byłem przekonany, że to mk3. Starałbym się wyrwać nowy model tylko w wersji Style - ma już ledowe reflektory.

Napisano

Staruszkowie jutro odbierają sensownie wyposażoną Astrę Sedan (kawał auta) z nieśmiertelnym silnikiem 1,6 115KM w podobnej do wymienionej cenie

rapidy jak na razie mozno sie cenioa i o dziwo wieloletniemu fanowi marki (tesciu jezdzil chyba 5-cioma skodami pod rzad) nie przypadk do gustu

jak ma byc wysoko to venga fajna bedzie.... edit: pomyślałem, że w budżecie załapie sie jeszcze SX4; schodzi na rzecz S-crossa, powinien mieć dobre ceny

jak duzo bagaznika to astra sedan :-)

reszta-miejsko raczej

Napisano

> Nie wiem czy dałem zły link czy co, ale byłem przekonany, że to mk3. Starałbym się wyrwać nowy

> model tylko w wersji Style - ma już ledowe reflektory.

Rozumiem że wrzucasz przykładowo, bo tu akurat cena w super drogim kredycie super-auto.

Napisano

Da się teraz wyrwać Aurisa 1,33 Premium (całkiem sensownie wyposażon) za niecałe 65 tys.

Napisano

> Da się teraz wyrwać Aurisa 1,33 Premium (całkiem sensownie wyposażon) za niecałe 65 tys.

o tez sensowna propozycja dla

Napisano
  • Autor

> Da się teraz wyrwać Aurisa 1,33 Premium (całkiem sensownie wyposażon) za niecałe 65 tys.

albo i taniej hmm.gif