Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

chłopaki pomóżcie mi

Featured Replies

Napisano

Jak rozpoznać scenica 2007 ? to chyba powinien być po lifcie ?

jaka różnica jest z zew i wewnątrz ? po lifcie albo przed jaki jest kolor podświetlenia klimatronika ?

Jest sobie jeden scenic niby przywieziony z UK ale koleś twierdzi że nie była robiona żadna przekładka i wszystko jest z wersji EU hmm.gif

jutro będę miał lepsze zdjęcia więc mogę wstawić z rzeczy które sprawdziłem:

- wycieraczki na normalną stronę fotel kierowcy ma lędźwie regulowane a pasażera nie , sterownie szyb z lewej strony oraz karta wkłada z lewej strony hmm.gif

przy rozkodowywaniu VIN kolega podał mi że niby wersja FR ale dekoder pokazał licznik w MIL icon_eek.gif

C30406322_21.jpg

C30406322_23.jpg

C30406322_14.jpg

C30406322_27.jpg

szyba była wymieniana bo były zbita tak samo jak i boczna , i mam na to zdjęcia z UK że to prawda sciana.gif

macie jakieś pomysły ?

Napisano

2007 to powinien byc juz po lifcie - inny grill i tylne swiatla - z tego co kojarze.

Napisano
  • Autor

> 2007 to powinien byc juz po lifcie - inny grill i tylne swiatla - z tego co kojarze.

z vinu produkcja 2006 hmm.gif

Napisano
  • Autor

> Przed lift

ok czyli środek ma dobre podświetlanie ? hmm.gif i kiedy był lift ? hmm.gif

Napisano

> ok czyli środek ma dobre podświetlanie ? i kiedy był lift ?

lift był w październiku 2006.

Napisano
  • Autor

> lift był w październiku 2006.

a po lifice podświetlenie klimatronika jest inne ? hmm.gif

Napisano

> a po lifice podświetlenie klimatronika jest inne ?

Czyba nie, bo coś kojarzę że znajomi mają takie samo jak ja a auto z 2004/2005. Ale głowy nie dam sobie uciąć.

Napisano

ile za niego smile.gif ?

Napisano
  • Autor

> Czyba nie, bo coś kojarzę że znajomi mają takie samo jak ja a auto z 2004/2005. Ale głowy nie dam

> sobie uciąć.

no w megane po lifcie jest inne na bank i kierownica chyba ma taką obwódkę hmm.gif

Napisano
  • Autor

> ile za niego ?

nie powiem grinser006.gifchaja.gifzlosnik.gif

Napisano

> no w megane po lifcie jest inne na bank i kierownica chyba ma taką obwódkę

U mnie jest podświetlenie na taki neutralny biały i wygląda jak na Twoim zdjęciu. Kiera ma srebrne kółeczko na środku.

Ogólnie panel wyglada tak:

287276903-DSC_1100a.jpg

287276903-DSC_1101a.jpg

Z tym, że mój GS jest w dość bogatej wersji wyposażenia.

PS

Lysy, skrzynke masz pełną, tak mi listonosz mówi. A chciałem się o dach zapytać http://forum.autokacik.pl/showthreaded.p...0#Post287276871

post-1915-14352522143269_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

> U mnie jest podświetlenie na taki neutralny biały i wygląda jak na Twoim zdjęciu. Kiera ma srebrne

> kółeczko na środku.

> Ogólnie panel wyglada tak:

> Z tym, że mój GS jest w dość bogatej wersji wyposażenia.

> PS

> Lysy, skrzynke masz pełną, tak mi listonosz mówi. A chciałem się o dach zapytać

> http://forum.autokacik.pl/showthreaded.p...0#Post287276871

dzięki za fotkę i info 20.GIF ten ode mnie przed liftowy i ma inne podświetlenie niż twoje 20.GIF zawsze coś do przodu smile.gif

Napisano

> dzięki za fotkę i info ten ode mnie przed liftowy i ma inne podświetlenie niż twoje zawsze coś

> do przodu

Tzn auto ze zdjęć jest na 100% przed liftem bo np. ma inne światełka

Napisano
  • Autor

> Tzn auto ze zdjęć jest na 100% przed liftem bo np. ma inne światełka

wiesz ja tam nie ufam i chcę sprawdzić żeby nie nadziać się na przekładkę robioną ok.gif

a powiedz mi gdzie znajduje się bezpiecznik hamulca awaryjnego ? słyszałem że gdzieś pod nogami ?

Napisano

> wiesz ja tam nie ufam i chcę sprawdzić żeby nie nadziać się na przekładkę robioną

> a powiedz mi gdzie znajduje się bezpiecznik hamulca awaryjnego ? słyszałem że gdzieś pod nogami ?

Pod fotelem kierowcy pod szufladą.

Napisano

Zmiana licznika z mil na km nie jest trudna, samemu można to zrobić. grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Zmiana licznika z mil na km nie jest trudna, samemu można to zrobić.

wow ale z kompa ?słyszałem że z clipa można odczytać do jakiego vinu niby licznik był przypisany ok.gif

Napisano

po przemysleniu ja bym nie bral, zbyt duzo niewiadomych, nie pasuje mi np. kiera po lewej stronie a z serwisowki licznik w milach, chyba w poniedzialek pomecze troche bardziej chlopakow...

Napisano
  • Autor

> po przemysleniu ja bym nie bral, zbyt duzo niewiadomych, nie pasuje mi np. kiera po lewej stronie a

> z serwisowki licznik w milach, chyba w poniedzialek pomecze troche bardziej chlopakow...

jak byś mógł pomęcz będę bardzo wdzięczny zobowiązany zlosnik.gif

w pon mój brat jedzie się przypatrzeć co i jak to wygląda ok.gif

Napisano

> wow ale z kompa ?słyszałem że z clipa można odczytać do jakiego vinu niby licznik był przypisany

Przy wyłączonym zapłonie nalezy wcisnąć jeden z przycisków komputera oraz START. Po kilku sekundach wskaźnik prędkości zacznie mrygać i zmienia się jednostka. Puszczasz przycisk komputera gotowe. A jeśli odłączysz akumulator, to jednostka wraca do fabrycznie zaprogramowanej.

Napisano

> fotel kierowcy ma lędźwie regulowane a pasażera nie

i to jest dziwne, mam tak samo u siebie w Espace, kierowca ma, pasazer nie, koszty?

sorry za offtop

Napisano

> i to jest dziwne, mam tak samo u siebie w Espace, kierowca ma, pasazer nie, koszty?

> sorry za offtop

dziwne by było jakby pasażer miał a kierowca nie zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> sprawdzałem Ci go po vinie, anglik z kiera po prawej stronie

czyli tak jak myślałem dzięki 20.GIF