bynio Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 powoli oswajam się z marea. Mam wersje z reczną klimą,. Z nawiweu słychać jakis dzwiek, jakby sie jakis wiatrak krecil, nawet jak powyłączam wszystkie dmuchawy. czy to normalne, czy moze cos sie spsulo??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokol Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 > powoli oswajam się z marea. > Mam wersje z reczną klimą,. Z nawiweu słychać jakis dzwiek, jakby sie jakis wiatrak krecil, nawet > jak powyłączam wszystkie dmuchawy. czy to normalne, czy moze cos sie spsulo??? Sprawdź czy masz dobrze zamknięte szyby! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrstac Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 > powoli oswajam się z marea. > Mam wersje z reczną klimą,. Z nawiweu słychać jakis dzwiek, jakby sie jakis wiatrak krecil, nawet > jak powyłączam wszystkie dmuchawy. czy to normalne, czy moze cos sie spsulo??? A to nie czasem wentylatorek przy czujniku temperatury (między przyciskiem obiegu zamkniętego a przyciskiem klimy)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvardy Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 > A to nie czasem wentylatorek przy czujniku temperatury (między przyciskiem obiegu zamkniętego a > przyciskiem klimy)? A czy w wersji z ręczna klimą jest taki czujnik ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati6630 Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 > A czy w wersji z ręczna klimą jest taki czujnik ?? a to były takie wersje Marysiek ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts