Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Obowiązkowe zimówki - nowy pomysł na Wiejskiej

Featured Replies

Napisano

> Dlaczego? Co do tego potrzeba poza miejscem parkingowym?

A wiesz ze wlascicielami aut sa tez samotne delikatne kobiety? tez emeryci? tez ludzie którzy z roznych powodow nie mogą sami zmienić koła? wink.gif

Napisano

> Dlaczego? Co do tego potrzeba poza miejscem parkingowym?

Jak ktoś miał zestaw naprawczy fabrycznie to na przykład nie będzie miał lewarka - lipa.

Albo na przykład lewarek się popsuł - mnie sie rozwalił ostatnio przy zmianie kół.

lewarek-popsuty-800x600.jpg

Napisano

> Jak ktoś miał zestaw naprawczy fabrycznie to na przykład nie będzie miał lewarka - lipa.

> Albo na przykład lewarek się popsuł - mnie sie rozwalił ostatnio przy zmianie kół.

Ja złamałem klucz krzyżakowy do kół... jak na nim skakałem gdy probowalem odkrecic to co mi w wulkanizacji przykręcili pneumatem irked.gif

ostatni raz im na to pozwoliłem , teraz będę sam u nich sobie przykrecal irked.gif

Napisano

> Ja złamałem klucz krzyżakowy do kół... jak na nim skakałem gdy probowalem odkrecic to co mi w

> wulkanizacji przykręcili pneumatem

> ostatni raz im na to pozwoliłem , teraz będę sam u nich sobie przykrecal

poszukaj wulkanizacji gdzie przykręcają dynamometrykiem.

Czasami w tych małych, niepozornych to standard.

Napisano

> poszukaj wulkanizacji gdzie przykręcają dynamometrykiem.

> Czasami w tych małych, niepozornych to standard.

Tak zrobie ok.gif

Napisano

> Podzielisz się tą wiedzą?

Ogólnie to dość prosta zasada. Popyt oraz moda na produkty jest tworzona przez specjalistów od PR i sprzedaży. Jeden z handlowców wiodącej firmy stwierdził, że lobby oponiarskie przeforsowało ustawy o oponach zimowych w części EU. U nas to kwestia roku może dwu lat.

Mój sprzedawca sprowadzał jakiś czas opony z Chin. Na początku były bardzo dobre. Kilku pierwszych klientów dostało gumy po kosztach z prośbą o raportowanie jak się opony sprawują. Po jakimś czasie przyjechała dostawa, która na pierwszy rzut oka i nosa była bardzo złej jakości. Tak zakończył tę przygodę. Często promocyjne opony to starocie zalegające w magazynie lub te z dołu kilkumetrowych stert. Często są zniekształcone stalowe oploty. Trudno takie gumy wyważyć.

Napisano

> Ale ja też daję zarobić swojemu lokalnemu wulkanizatorowi. Przeglądam net i podczas wizyty u niego

> mówię, że chcę takie i takie opony. Zazwyczaj pada odpowiedź, że za 2 dni mogę przyjść z

> felgami bez problemu ściąga to, co sobie klient życzy, a na składzie nie ma wszystkich

> możliwych wzorów i kolorów, bo magazyn nie jest z gumy

Zrobiłem podobnie. Z tą różnicą, że posłuchałem rady sprzedającego. Poszperałem jeszcze w sieci i wróciłem po nowe gumy. Ściągnął co chciałem.