Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jakie dyscypliny nie wymagają pilota?

Featured Replies

Napisano

Witam. Od jakiegoś czasu korci mnie aby pobawić się w np. KJS, lecz niestety miałbym problem z pilotem... I zastanawiam się, czy istnieje jakaś dyscyplina, w której druga osoba w aucie nie jest potrzebna, a do tego nie potrzeba licencji, bo pewnie do GSMP już bez licencji przystąpić się nie da.

Napisano

sa przeciez rozne amatorskie sprinty, mini maxy, time attacki gdzie nie musisz miec pilota i licencji. od przeszlego roku maja reaktywowac folkrace, tylko klatke trzeba miec.

Napisano

Chociażby SuperOes w Kielcach

Napisano

Nie chcesz mieć pilota czy masz problem żeby go znaleźć?

Napisano

>od przeszlego roku maja reaktywowac folkrace,

Nawet nie wiecie jak bardzo mnie to cieszy zlosnik.gifMiałem dużo wspólnego z tą dyscyplina w latach 2002-2003 ale potem posrało im się z regulaminami.Mam nadzieję,że będzie równie fajnie jak przed laty.

PZDR.

Napisano

> Nawet nie wiecie jak bardzo mnie to cieszy Miałem dużo wspólnego z tą dyscyplina w latach

> 2002-2003 ale potem posrało im się z regulaminami.Mam nadzieję,że będzie równie fajnie jak

> przed laty.

> PZDR.

jestem swiezo po rozmowie z Marcinem Gagackim. Zasady maja byc proste. seryjne auto, jak najtaniej, zaro modyfikacji zawiasu, hamulca, napedu, ale ma byc klatka (nawet najprostsza skecana), fotel i pasy i ogieeeeen.

chlopaki z bydgoszczy czy torunia to juz pare starych beemek pokupywali. start od wiosny.

Napisano
  • Autor

> Nie chcesz mieć pilota czy masz problem żeby go znaleźć?

Wszystkiego po trochu zlosnik.gif

Napisano

> jestem swiezo po rozmowie z Marcinem Gagackim. Zasady maja byc proste. seryjne auto, jak najtaniej,

> zaro modyfikacji zawiasu, hamulca, napedu, ale ma byc klatka (nawet najprostsza skecana),

> fotel i pasy i ogieeeeen.

> chlopaki z bydgoszczy czy torunia to juz pare starych beemek pokupywali. start od wiosny.

Ja myśle o startach w klasie pierwszej. Oby tylko była taka konkurencja jak przed laty.Oczywiście mam nadzieje, ze klasa pierwsza pojedzie smile.gif