Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

207 RC SLICZNA!!!!!

Featured Replies

Napisano

e tam czy ja wiem to tylko 207 fajna jest stara Impreza i Lanzer a to, to jakies kosmosy grinser006.gif

Napisano

> wyglad to nie wszystko

przypuszczam ze temu mocy to nie brakuje rotfl.gif

Napisano

pikneee 893goodvibes.gif peugeoty to mają swój urok

Napisano

> przypuszczam ze temu mocy to nie brakuje

moc tez to nie wszystko.zobaczymy jak bedzie z bezawaryjnoscia itd. Niektore auta sa problematyczne w ustawieniach.Grzyb mial problemy z dostrojeniem zawiasu puga s-1600 na polske.

Napisano

> Grzyb mial

> problemy z dostrojeniem zawiasu puga s-1600 na polske.

Frycz miał jeszcze gorzej zlosnik2.gif

Napisano

> Frycz miał jeszcze gorzej

mowisz o punto? te auto idzie w ogole ustawic na polske?zreszta jest fajne porownanie jak patrzysz jak jada s-1600 rozne i jedzie punto.widac jak nerwowe w prowadzeniu jest.i ma najbardziej hardcorowy odglos pracy zlosnik.gif

Napisano

> mowisz o punto? te auto idzie w ogole ustawic na polske?zreszta jest

> fajne porownanie jak patrzysz jak jada s-1600 rozne i jedzie

> punto.widac jak nerwowe w prowadzeniu jest.i ma najbardziej

> hardcorowy odglos pracy

Przed zeszłorocznym Elmotem miałem okazję do posadzenia swojego tyłka na prawym i przejechania testowego z Sebą zlosnik.gif

Konkludując jego wypowiedź na ten temat - włoscy mechanicy nie bardzo chcieli słuchać jego opinii w sezonie 2004 i było to co było no.gif. W 2005 miał już więcej do powiedzenia i ....było to co było ok.gif

Prawda jest taka, że auto zawsze da się w miarę optymalnie ustawić - problem tylko w tym, że w Polsce najlepiej robią to Polacy, a nie francuscy czy włoscy inżynierowie grinser006.gif

Napisano

po 1 :wloscy czy francuscy inzynierowie nie znaja na pewno tak dobrze specyfiki polskich rajdow jak polscy mechaniorzy.poza tym jak nie chcieli sluchac kierowcy to sie nie dziwie ze wynikaly problemy z dostrojeniem auta.miejmy nadzieje,ze w tym sezonie bedzie dobrze ok.gif

Napisano

> http://www.autogaleria.mojeauto.pl/index.php?galeria_id=911

> [image]http://www.autogaleria.mojeauto.pl/index.php?galeria_id=911&zdjecie_id=20730[/image]

Bo ja wiem wink.gif podobnie wyglada do 206 co nie oznacza ze jest brzydka, tyle ze nie wiele sie zmienila (jesli chodzi o zewnetrzny wyglad) inne ospojlerowanie ale tez nie do konca.. pozno jest i nie chec mi sie latac po stronkach, ale podobna 206 gdzies widzialem startujaca w wyscigach..

Napisano
Ladne, bo ladne, ale nie ma tego czegoś zlosnik.gif
Napisano

> Grande Punio ładniejsze klik

smiem twierdzić że błądzisz hehe.gif

Napisano

> smiem twierdzić że błądzisz

Niby dlaczego? cfaniaczek.gif O gustach się nie dyskutuje... hmm.gif Przynajmniej tak mi się wydawało...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.