Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dysze spryskiwaczy

Featured Replies

Napisano

Witam

w mojej astrze strasznie słabo działają spryskiwacze tzn psikają tylko na dół szyby,czy wszystkie astry h tak mają czy może z tą moją jest coś nie tak?

Czy takie dysze mgiełkowe sprawdzają się?

jakiś tekst

I czy podmiana to prosta sprawa?

Napisano

Mam, polecam, świetna sprawa...

Koszt nie duży.... a zużywa się dużo mniej płynu przy okazji...

Napisano

> Do Astry H podchodzą bez rzeźby

tak samo jak i do zafiry A, corsy C, combo C, astry G

Napisano

Łatwiej je zamontować w H przed liftowej, po liftowej trzeba się trochę nagimnastykować, a nawet lekko nożem podciąć zabezpieczenie na dyszy.

Ale tak czy inaczej naprawdę warto, świetna sprawa takie spryski.

Napisano

Najgorszy problem w Astrze H to zdjęcie plastikowego podszybia. Jakiś geniusz zaprojektował to tak, że praktycznie bez połamania zaczepów nie da się tego zdjąć.

Napisano

Ja nie zdejmowałem, dałem rade wyginając, ale nie proponuje tego robić jak jest niska temperatura.

Napisano

> Najgorszy problem w Astrze H to zdjęcie plastikowego podszybia. Jakiś geniusz zaprojektował to tak,

> że praktycznie bez połamania zaczepów nie da się tego zdjąć.

podpisuję się obydwoma rękami, któryś z kolegów pisał, że gdzieś w sieci jest dokładnie opisane jak podhaczać te zaczepy śrubokrętem aby nie połamać podszybia, ale jeżeli to się komuś uda to szacun.

Zresztą mam ostatnio okazję demontować po kolei elementy wnętrza A-H i w tym aucie chyba wszystkie ! zaczepy są tak zrobione, że pękają albo elementy, które trzymają albo same zatrzaski (zdecydowanie rzadziej). Mam tu na myśli tapicerki drzwi, klapy bagażnika, osłony lusterek, boczki przy kanapie tylnej. Jedynie osłona progu jest sensownie demontowalna.

brat

Napisano

Dokladnie tez to wymienialem nie dosc ze polamalem troche zaczepow to jeszcze rece sobie pocielem o blache wiec lipa z dostepem oink.gif

Napisano

> Jakby komuś połamały się zaczepy (te białe) to nr kat 51 04 228.

ja jak pociągnąłem za podszybie z siłą wodospadu to się połamały ale mocowania w podszybiu, a nie spinki wink.gif