Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Perełka z otomoto

Featured Replies

Napisano

Jakby ktoś szukał c-klasy kombi to...........................niech nie kupuje pod żadnym pozorem tej sztuki :

OTOMOTO

Choć na pierwszy rzut oka auto wygląda tip-top to :

-cały przód jest z wersji przed liftingiem a auto po lifcie (rok produkcji 2006)

-samochód to były radiowóz (dziura w dachu w którą ktoś wstawił antenę oraz przycisk na konsoli)

Ale mamy gwarancję i auto jest bezwypadkowe zlosnik.gif

Napisano

Od dawna mam w głowie refleksję, że w przypadku takich samochodów zaznaczanie opcji 'bezwypadkowy' przez sprzedającego powinno się kończyć wyrokiem 3 lat więzienia i prac społecznych.

Napisano
  • Autor

> Od dawna mam w głowie refleksję, że w przypadku takich samochodów zaznaczanie opcji 'bezwypadkowy'

> przez sprzedającego powinno się kończyć wyrokiem 3 lat więzienia i prac społecznych.

Jestem za ok.gif

Oglądam sobie trochę ogłoszeń na Mobile.de i tam naprawdę mało aut ma zaznaczoną opcję unfallfrei. W poważnych komisach jeśli nie są pewni historii to po prostu nie zaznaczają, choć auto rzeczywiście może nie mieć żadnej przygody. U nas skala jest taka - jak nie była ćwiartka podspawana to puszczamy jako bezwypadek zlosnik.gif

Napisano

a jakbyśmy w takich przypadkach przeprowadzali zmasowany atak wysyłania meili do sprzedawcy z pytaniami dot. auta? albo z informacją że wiemy o wadach auta więc żeby się "zwijał"?

Napisano

> a jakbyśmy w takich przypadkach przeprowadzali zmasowany atak wysyłania meili do sprzedawcy z

> pytaniami dot. auta? albo z informacją że wiemy o wadach auta więc żeby się "zwijał"?

to trza wysłać "ładny zrobił Pan lift Mercedesa, lepszy niż fabryka" zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> albo z informacją że wiemy o wadach auta więc żeby się "zwijał"?

hehe.gifhehe.gifhehe.gif

Już widzę, jak się zwija bo mailach z AK.

Napisano

> Od dawna mam w głowie refleksję, że w przypadku takich samochodów zaznaczanie opcji 'bezwypadkowy'

> przez sprzedającego powinno się kończyć wyrokiem 3 lat więzienia i prac społecznych.

Dokładnie ok.gif

Napisano

To jeżeli to były radiowóz, 8 letni, to nijak nie uwierzyłbym w ten przebieg smile.gif

Dla mnie osobiście, rekordem świata jeśli chodzi o przekręty na samochodach jest to BMW

Napisano

Coś mi sie wydaje, że piękny przeszczep był.

Krawiec

Napisano

> Jak widze opis STAN IDEALNY to już wiadomo że trzeba olać

no widać jesteś specjalista ok.gifsmirk.gif

Napisano

> Jakby ktoś szukał c-klasy kombi to...........................niech nie kupuje pod żadnym pozorem

> tej sztuki :

> OTOMOTO

> Choć na pierwszy rzut oka auto wygląda tip-top to :

> -cały przód jest z wersji przed liftingiem a auto po lifcie (rok produkcji 2006)

> -samochód to były radiowóz (dziura w dachu w którą ktoś wstawił antenę oraz przycisk na konsoli)

> Ale mamy gwarancję i auto jest bezwypadkowe

Pomijam sam przekręt, ale jestem przekonany, że nowy nabywca będzie szczęśliwym posiadaczem i trafi mu się auto w nienagannym stanie technicznym smile.gif Biorąc pod uwagę, że to był radiowóz to mechanicznie może być w niezłym stanie technicznym.

Napisano
  • Autor

> Pomijam sam przekręt, ale jestem przekonany, że nowy nabywca będzie szczęśliwym posiadaczem i trafi

> mu się auto w nienagannym stanie technicznym Biorąc pod uwagę, że to był radiowóz to

> mechanicznie może być w niezłym stanie technicznym.

Pomijając dzwona to ogólnie masz rację, tyle że za takie auto z realnym przebiegiem 300-400 tys km trzeba dać na miejscu tylko 4 tys EUR a nie 28 tys PLN.

Napisano

> Pomijam sam przekręt, ale jestem przekonany, że nowy nabywca będzie szczęśliwym posiadaczem i trafi

> mu się auto w nienagannym stanie technicznym Biorąc pod uwagę, że to był radiowóz to

> mechanicznie może być w niezłym stanie technicznym.

Pytanie, który z nich był radiowozem zlosnik.gif

Napisano

> no widać jesteś specjalista

Trochę aut oglądałem szukając i KAŻDE auto opisane jako ideał było bardzo dalekie od ideału zlosnik.gif

Poza tym kto sprzedaje idealne auta - to jest typowa mowa pana Józka handlarza hehe.gif

Napisano
  • Autor

> To jeżeli to były radiowóz, 8 letni, to nijak nie uwierzyłbym w ten przebieg

Oczywiście że nie, stawiam na okolice 300-400 tys. Jakby ktoś chciał zobaczyć jak wygląda środek w203 np. po 350 tys km :

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mer...ories=EstateCar

Napisano
  • Autor

> Pytanie, który z nich był radiowozem

Wnętrze i dach na pewno zlosnik.gif

Napisano

> Wnętrze i dach na pewno

Czyli nie przód zlosnik.gif więc argument o nienagannie serwisowanej jednostce napędowej można oddalić.