Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wspomaganie 307

Featured Replies

Napisano

Halo Bracia i Siostry zlosnik.gif

Macie może pomysł, cóż za radosna przyczyna może stać za dziwnie zachowującym się wspomaganiem? Działa tak jakby z opóźnieniem. Czuć to zarówno podczas jazdy, jak i przy manewrowaniu na parkingu.

Gdy się energicznie chce skręcić kołami, czuć opór (jakby wspomagania nie było), a dopiero po chwili tak jakby się załączało?

Jest to o tyle niebezpieczne, że przy konieczności ominięcia przeszkody i chęci powrotu na swój pas, ten powrót może się nie udać.

Co pada?

Żartowniś to Pug 307 1.6 HDI rocznik 2008.

Napisano

Sprawdzić olej. Jak to nie pomoże to podłączenie pod Lexię powie co się dzieje

Napisano

> Sprawdzić olej. Jak to nie pomoże to podłączenie pod Lexię powie co się dzieje

w 307 jest jeszcze hydrauliczne?

Napisano
  • Autor

> Sprawdzić olej. Jak to nie pomoże to podłączenie pod Lexię powie co się dzieje

Myślisz że popłyneło gdzieś bez pożegnania? icon_eek.gif

Napisano
  • Autor

> w 307 jest jeszcze hydrauliczne?

Ooo, właśnie, good question bo szukałem zbiorniczka na płyn i go skubańca nie znalazłem zlosnik.gif

Napisano

> Ooo, właśnie, good question bo szukałem zbiorniczka na płyn i go skubańca nie znalazłem

zbiornik jest zintegrowany z pompą i zamontowany jest w prawym przednim zakolu ok.gif

Napisano
  • Autor

> nie jestem jasnowidzem

Ale na podstawie objawów, czy obstawiasz pompę czy może spotkałeś się kiedyś z czymś takim i obstawiasz milion innych rzeczy zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> zbiornik jest zintegrowany z pompą i zamontowany jest w prawym przednim zakolu

Uwielbiam ich za takie pomysły zlosnik.gif

Napisano

> Ale na podstawie objawów, czy obstawiasz pompę czy może spotkałeś się kiedyś z czymś takim i

> obstawiasz milion innych rzeczy

W jednym aucie powodem był magiel. W innym pompa jeszcze w innym pomogła wymiana oleju. W twoim przypadku może też być winna elektryka

Napisano
  • Autor

> W jednym aucie powodem był magiel. W innym pompa jeszcze w innym pomogła wymiana oleju. W twoim

> przypadku może też być winna elektryka

Innymi słowy - milion rzeczy zlosnik.gif

Cóż, potrzebna diagnoza w warsztacie. Shit, a miałem go sprzedać diabła jednego to się wziął i zbuntował icon_eek.gif

Napisano

> Innymi słowy - milion rzeczy

> Cóż, potrzebna diagnoza w warsztacie. Shit, a miałem go sprzedać diabła jednego to się wziął i

> zbuntował

Sam możesz olej sprawdzić ok.gif

Napisano
  • Autor

> Sam możesz olej sprawdzić

Ale mówisz że to w nadkolu gdzies ukryte frown.gif

Napisano

> Ale mówisz że to w nadkolu gdzies ukryte

jak podniesiesz maskę to korek będzie widoczny pod reflektorem prawym jak dobrze pamiętam

Napisano
  • Autor

> jak podniesiesz maskę to korek będzie widoczny pod reflektorem prawym jak dobrze pamiętam

Dziękuję, sprawdzę ok.gif

Napisano

> jak podniesiesz maskę to korek będzie widoczny pod reflektorem prawym jak dobrze pamiętam

Nie tyle pod, co za. W połowie między lampą, a zbiorniczkiem wyrównawczym chłodziwa. Tylko trzeba zdjąć tę czarną osłonę zbiorniczków ustrojowych.

Napisano

> Nie tyle pod, co za. W połowie między lampą, a zbiorniczkiem wyrównawczym chłodziwa. Tylko trzeba

> zdjąć tę czarną osłonę zbiorniczków ustrojowych.

jakoś właśnie tak. ok.gif