Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Majówka, majówka...

Featured Replies

Napisano

> We Wrocku było dziś 32 stopie w słońcu, a w Cromie wentylator climy przestał kręcić

mi kreci ale chlodzi jak w TICO frown.gif

Chyba trzeba dmuchnac w rurke klimy cos.

No ale czort wie kiedy ktos tam zagladal.

Napisano

Kurka w Gdyni dzisiaj +33 a klima powiedziała Paaa ... już syczała od zimy więc wiedziałem, że mało jest czynnika ale teraz to makabra... musze znowu do drugiej mojej Pani się uśmiechnąć

Napisano

9624eb531c1ff826med.jpg

a ja takim pazdzierzem jezdze od 3 dni zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> a ja takim pazdzierzem jezdze od 3 dni

Dzięki temu że ci się łopel psuje to chociaż samochody zastępcze przetestujesz rotfl.gifrotfl.gif

Napisano

> Dzięki temu że ci się łopel psuje to chociaż samochody zastępcze przetestujesz

O to to ok.gifok.gif

Astra nie porywa, w srodku glosno, deska rozdzielcza plastikowa, silnik 1,7 cdti, nie jedzie sick.gifsick.gif

Napisano

> O to to

> Astra nie porywa, w srodku glosno, deska rozdzielcza plastikowa, silnik 1,7 cdti, nie jedzie

Jakie bryki już testowałeś? grinser006.gif

Napisano

> Jakie bryki już testowałeś?

Crosa D, Aveo, cruze sedan, astraJ, vivaro hehe.gifhehe.gifhehe.gif

Napisano

> Crosa D, Aveo, cruze sedan, astraJ, vivaro

Że tak powiem szału ni ma, mogli się w tym oplu lepiej postarać. biglaugh.gifbiglaugh.gif

Napisano

> Że tak powiem szału ni ma, mogli się w tym oplu lepiej postarać.

mogli dac camaro zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> mogli dac camaro

prowadzisz zapiski ile razy łopeł już był w serwisie ?

Napisano

> prowadzisz zapiski ile razy łopeł już był w serwisie ?

4 raz juz jest no.gif

ogolnie 6 raz byl, z czego 2 razy wymieniano szybe, bo wpierw od kamienia zostala wymieniona, a potem okazalo sie ze zla wstawili, to wiec jako usterki nie licze.

Napisano

> Crosa D, Aveo, cruze sedan, astraJ, vivaro

i te atrakcje motoryzacyjne w zakresie posiadania INSI?

Ona taka kaprysna czy klimat jej nie sluzy?:)

Napisano

> We Wrocku było dziś 32 stopie w słońcu, a w Cromie wentylator climy przestał kręcić

A ja dziś miałem fantazję, żeby zamiast otwartego okna ochłodzić się klimą i co... i cisza? Wszystko się wyświetla tylko dmuchawa nie działa. Co jest? W zeszłym roku przed wakacjami przestawiałem ząbki wyłamane i chodziło wszystko pięknie ładnie.

Kurtka jego mać już powoli mam dość tego auta, co chwila jakaś niespodzianka. Skrzynia biegów, sprzęgło, sprężyny. Fajnie jeździ, komfort super, ale jak ktoś nie jest dłubaczem (a ja nie jestem) to powoli się skaranie boskie robi angryfire.gif

Napisano

> A ja dziś miałem fantazję, żeby zamiast otwartego okna ochłodzić się klimą i co... i cisza?

> Wszystko się wyświetla tylko dmuchawa nie działa. Co jest? W zeszłym roku przed wakacjami

> przestawiałem ząbki wyłamane i chodziło wszystko pięknie ładnie.

> Kurtka jego mać już powoli mam dość tego auta, co chwila jakaś niespodzianka. Skrzynia biegów,

> sprzęgło, sprężyny. Fajnie jeździ, komfort super, ale jak ktoś nie jest dłubaczem (a ja nie

> jestem) to powoli się skaranie boskie robi

ale chcesz powiedzieć że dopiero dzisiaj to zauważyłeś ? nie masz włączonego wiatraka cały czas ? jeździsz z otwartym oknem i wentylacją na 'off' ??

jest takie powiedzenie 'narząd nieużywany zanika' wink.gif

Napisano

> ale chcesz powiedzieć że dopiero dzisiaj to zauważyłeś ? nie masz włączonego wiatraka cały czas ?

> jeździsz z otwartym oknem i wentylacją na 'off' ??

> jest takie powiedzenie 'narząd nieużywany zanika'

Po co mam mieć włączony wiartak cały czas? Zimą ogrzewanie chodziło i wszystko było ok, żadnych stuków i skrzypienia tez nie było. Więc tak, chcę powiedzieć, że dopiero dziś to zauważyłem...

Napisano

> A ja dziś miałem fantazję, żeby zamiast otwartego okna ochłodzić się klimą i co... i cisza?

> Wszystko się wyświetla tylko dmuchawa nie działa. Co jest? W zeszłym roku przed wakacjami

> przestawiałem ząbki wyłamane i chodziło wszystko pięknie ładnie.

Już rozgryzłem temat wiatraka w swojej Cromie. Zawiesił się silnik. wymontowałem drania, bo zasilanie do niego dochodziło. Wyjęcie wiatraka to jest koszmar, ale się udało. Pokręciłem trochę ręcznie i ruszył, jakby nigdy nic. W obudowie wiatraka była woda i to ona pewnie spowodowała zablokowanie. Wywierciłem otworek i mam nadzieję że będzie OK. Wiatrak dmucha bdb, bez świerszcza zlosnik.gif

Jak nie lubisz dłubać to spróbuj się dostać do wiatraka od strony filtra przeciwpyłowego i pokręć trochę ręcznie, może ruszy.

Napisano

> Jak nie lubisz dłubać to spróbuj się dostać do wiatraka od strony filtra przeciwpyłowego...

Czyli niewiem.gif

Napisano

> Czyli

podszybie od strony pasażera. Zdejmujesz kawał plastiku i masz filtr. Wydłubujesz filtr i w dziurze po nim widać łopatki wiatraka. Rozruszaj je ręcznie. Uff, gorąco....

Napisano

> podszybie od strony pasażera. Zdejmujesz kawał plastiku i masz filtr. Wydłubujesz filtr i w dziurze

> po nim widać łopatki wiatraka. Rozruszaj je ręcznie. Uff, gorąco....

Dzięki, spróbuję

Napisano

> Jakie gorąco bardzo przyjemna temperatura

Ładnie się opaliłeś zlosnik.gif

Napisano

> Ładnie się opaliłeś

Ja to wyglądam jak syn młynarza 001.gif, nie lubię się smażyć na słońcu bo się piwo szybko grzeje 20.GIF

Napisano

> Ja to wyglądam jak syn młynarza , nie lubię się smażyć na słońcu bo się piwo szybko grzeje

Lubuskie jest dobre nawet jak jest ciepłe 20.GIF

Napisano

> Lubuskie jest dobre nawet jak jest ciepłe

Ciepłe jest dobre ale mleko grinser006.gif, piwo musi być zimne, a w taką pogodę tym bardziej 20.GIF

Napisano

> Ciepłe jest dobre ale mleko , piwo musi być zimne, a w taką pogodę tym bardziej

Widać że Lubuskiego nie piłeś, a w taką pogodę po dwóch czujesz się jak po czterech zlosnik.gif

Napisano

No i zlomek wrocil do domu, wymieniono kompletny rozrzad, winna okazala sie rolka napinajaca, podobno jak silnik byl zimny nie napila porzadnie paska rozrzadu.

Napisano

> No i zlomek wrocil do domu, wymieniono kompletny rozrzad, winna okazala sie rolka napinajaca,

> podobno jak silnik byl zimny nie napila porzadnie paska rozrzadu.

To dobrze że w domu jest, bo jak stoi w warsztacie to innym się Cromy psują no.gif

Napisano

> To dobrze że w domu jest, bo jak stoi w warsztacie to innym się Cromy psują

zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Masz modul za 50zl, i sie dziwisz ze croma psuje hehe.gifhehe.gif

Napisano

Wstaw tego łopla do garażu i nim nie wyjeżdżaj nono.gif. W najbliższym czasie nie ma zamiaru naprawiać Cromy. tuk.gif

Napisano

> Wstaw tego łopla do garażu i nim nie wyjeżdżaj . W najbliższym czasie nie ma zamiaru naprawiać

> Cromy.

Przekazalem żonie żeby przestala wyciagac auto z garazu zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Ja od 3 tygodni sie poruszam taka fura

66fd19fdff55d823med.jpg

Napisano

> Ja mam za 150 zł

Tys sam popsul swoja hehe.gifhehe.gif

Napisano

> Masz modul za 50zl, i sie dziwisz ze croma psuje

Croma to psuje image mojego garażu zlosnik.gif

Napisano

> Przekazalem żonie żeby przestala wyciagac auto z garazu

> Ja od 3 tygodni sie poruszam taka fura

Jak już kupowałeś Rometa to trzeba było kupić normalnego, a nie jakiś chiński badziew grinser006.gif

romet50t1-02.jpg

Napisano

> Croma to psuje image mojego garażu

No nie jest w kolorze lubuskiego zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Jak już kupowałeś Rometa to trzeba było kupić normalnego, a nie jakiś chiński badziew

Piździk mi nie potrzebny zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Nie, nie mam

Cza Ci najazd zrobic na chaupe zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Zapraszam

kto wie moze przyjade, ile to km z Ślunska do Ciebie?

Napisano

> Koło 100 km

Godzina jazdy jak opel nie zepsuje hehe.gif

Napisano

> Godzina jazdy jak opel nie zepsuje

Jak będziesz jechał to trzeba będzie obcykać gdzie są lawety po drodze hehe.gif

Napisano

> No nie jest w kolorze lubuskiego

Nie o kolor tu chodzi, ale o znaczek zlosnik.gif

Napisano

> Jak będziesz jechał to trzeba będzie obcykać gdzie są lawety po drodze

Niech rowerem jedzie. Jak się popsuje to może pchać. zlosnik.gif

Napisano

> Niech rowerem jedzie. Jak się popsuje to może pchać.

opel sie na drodze nie rozkroczyl zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif to i rower tez nie popsuje zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> opel sie na drodze nie rozkroczyl to i rower tez nie popsuje

No tak, rower jest solidniej wykonany zlosnik.gif

Napisano

> No tak, rower jest solidniej wykonany

Bo Polski, a nie Niemiecki hehe.gifhehe.gifhehe.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.