Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

hej

szukam nastepcy dla stilo,

czy widzicie cos niepokojacego poza dziwacznym opisem ?

klyk

Napisano

> hej

> szukam nastepcy dla stilo,

> czy widzicie cos niepokojacego poza dziwacznym opisem ?

> klyk

Bieda, progression wersja nawet kompanii w zegarach nie ma. Klima "zwykła" kontrole trakcji to tez raczej nie zobaczysz. Te wersje nawet głupiego ASR w standardzie nie miały 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Bieda, progression wersja nawet kompanii w zegarach nie ma. Klima "zwykła" kontrole trakcji to tez

> raczej nie zobaczysz. Te wersje nawet głupiego ASR w standardzie nie miały

Ale jajca, jeszcze nie widziałem diesla w takiej biednej wersji żeby nawet pełnego wyświetlacza nie miał, ale z drugiej strony ze skórzaną tapicerką grinser006.gif

To musi być jakiś ulep, bo chyba nie było wersji Progression ze skórzaną kierą i sterowaniem multi (ew. zmieniona kierownica).

Cena jak za ten rocznik i diesla to też jakiś żart icon_eek.gif Ja bym takie auto obejrzał jedynie gdyby było naprawdę blisko...

Napisano

> hej

> szukam nastepcy dla stilo,

> czy widzicie cos niepokojacego poza dziwacznym opisem ?

jaki to następca dla stilo , toż to krok wstecz pod względem bezpieczeństwa , wypasu , i trwałości zawiechy ,

dej se siana z typoszeregiem 147\156\GT facepalm%5B1%5D.gif to auta konstrukcyjnie starsze niż stilo , poszukaj sobie Bravo II na przykład

Napisano

> jaki to następca dla stilo , toż to krok wstecz pod względem bezpieczeństwa , wypasu , i trwałości

> zawiechy ,

> dej se siana z typoszeregiem 147\156\GT to auta konstrukcyjnie starsze niż stilo , poszukaj

> sobie Bravo II na przykład

Moje 147 jest właśnie następcą dla Stilo i powiem Ci że w porównaniu do Alfy Stilo to jeżdżący gumiak. Zawieszenie, wspomaganie, wyciszenie wnętrza wszystko na plus dla Alfy.

Napisano

> jaki to następca dla stilo , toż to krok wstecz pod względem bezpieczeństwa , wypasu , i trwałości

> zawiechy ,

Fakt faktem Stilo ma 1 gwiazdkę więcej NCAP, ale z tym wypasem to chyba nie trafiłeś, akurat AR są na starcie o wiele lepiej wyposażone niż Fiaty.

Jak ktoś nie jeździ po bezdrożach to zawiecha trochę wytrzymuje, bez przesady. A prowadzenie, wykończenie, wyciszenie itd. są u Alfy na dużo wyższym poziomie. Trzaśnij sobie drzwiami w Fiacie i Alfie i poczujesz różnicę grinser006.gif

Jedyne co jest dużym bólem czasem to ceny części do AR niestety...

Napisano

> Trzaśnij sobie drzwiami w

> Fiacie i Alfie i poczujesz różnicę

obejrzyj sobie podłogę w stilo i alfie , to zobaczysz różnicę zlosnik.gif

Napisano

> obejrzyj sobie podłogę w stilo i alfie , to zobaczysz różnicę

Ale chodzi o rdze czy ogólnie konstrukcję? U mnie rdzy brak, ale auto było do 2009 r. we Włoszech icon_rolleyes.gif

Niestety nie mam żadnego Stilo pod ręką, z fiaciorów jedynie Grande Punto '06 wink.gif

Napisano

> obejrzyj sobie podłogę w stilo i alfie , to zobaczysz różnicę

Stilo jest bardziej pancerne antykorozyjnie to niezaprzeczalny fakt. W 147 jak buda nie tknięta dzwonem to też tragedii nie ma. Moim zdaniem najgorsze blacharsko są 156stki po lifcie z ostatnich lat produkcji. Tam 2005 rok a zgnilizna taka jak w pierwszych wypustach 98.

Napisano

> Stilo jest bardziej pancerne antykorozyjnie to niezaprzeczalny fakt.

i o to chodzi ok.gif

>Moim zdaniem najgorsze blacharsko są 156stki po lifcie z

> ostatnich lat produkcji. Tam 2005 rok a zgnilizna taka jak w pierwszych wypustach 98.

dlatego pozbyłem sie mojej poliftowej 156 jtd 16v 140KM , fajne auto , genialny silnik- na którego złego słowa nie pozwolę powiedzieć , ale buda facepalm%5B1%5D.gif

Napisano
  • Autor

> sobie Bravo II na przykład

mam Bravo II z tjetem

i stilo jako drugie auto,

stilo ma 13 lat i od 7 lat w moich rekach

czas na zmiane a dwa takie same auta hmm niebardzo smile.gif