Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dwa lacetti diesel do oceny

Featured Replies

Napisano

W kombi coś mi nie pasuje maska nad lewą lampą i uszczelki nad atrapą. Zmieniona gałka zmiany biegów. I na pewno przebieg (raczej standard w PL).

Nie da się znaleźć czegoś niesprowadzanego.

Napisano

> W kombi coś mi nie pasuje maska nad lewą lampą i uszczelki nad atrapą. Zmieniona gałka zmiany

> biegów. I na pewno przebieg (raczej standard w PL).

> Nie da się znaleźć czegoś niesprowadzanego.

Po czym poznales ze zmieniono galke zmiany biegów?

Napisano

Sprowadzone, odpicowane zdjeciao od handlarza. Jak akceptujesz skrecony na 100% licznik lub mnijeszy badz wiekszy dzwon to brac i jedzic. ok.gif Zapytac jak bity i czy dobrze naprawiony.

Albo szukac z Pl.

Napisano
  • Autor

> Sprowadzone, odpicowane zdjeciao od handlarza. Jak akceptujesz skrecony na 100% licznik lub

> mnijeszy badz wiekszy dzwon to brac i jedzic. Zapytac jak bity i czy dobrze naprawiony.

> Albo szukac z Pl.

Ciężko znaleźć auto kupione w Polsce. Jak są to 300 czy 500 km od mojego domu, więc nie opłaca się jeździć tak daleko oglądać. Napiszcie proszę coś o tym silniku diesla. Nie ma z nim problemów ? 1.4 LPG jest zasadniczo autem bezobsługowym.

Napisano

> Po czym poznales ze zmieniono galke zmiany biegów?

Pierwszy raz widzę taką w Lacettim

f9e7b62e-647e-4510-ad79-909c0ef75b4f.jpg

Chyba , ze się mylę , ale parę laćków oglądałem i takiej nie widziałem. Z ciekawości polatałem po allegro i wybiórczo pooglądałem wnętrza i takiej gałki jak w tych dwóch nie znalazłem. Chyba że się mylę ale dziwna ta gałka.

Napisano

dizle mialy inna galke zmiany biegow od nowosci od bezyny ta tooryginal w bezynie nie bylo takiej

Napisano

> Pierwszy raz widzę taką w Lacettim

Gałka od Epici. Bywały w Laćku

Napisano

> dizle mialy inna galke zmiany biegow od nowosci od bezyny ta tooryginal w bezynie nie bylo takiej

Dokładnie cool.gif

Napisano

> Jak są to 300 czy 500 km od mojego domu, więc nie opłaca się

> jeździć tak daleko oglądać.

Bardziej się opłaca kupić strupa blisko domu... hehe.gif

Napisano

Ten pierwszy na 100% walony z przodu i źle naprawiony. Każda szczelina inna.

Ten drugi też jakiś dziwny ale zdjęcia słabe - trzeba by z bliska obejrzeć.

Napisano

> . Zmieniona gałka zmiany

> biegów.

Takie gałki były montowane w dieslach. We wszystkich które widziałem. Inna skrzynia, inny mechanizm i gałka.

Napisano

W tym hb zdjęcia pewnie specjalnie tak wyskalowane , żeby szpar nie było widać i kupujący ,,dymał,, kawał drogi , na miejscu się zdziwił faktycznym stanem i doszedł do wniosku tyle jechałem , to głupio wracać bez fury .( chyba ,że się trochę zna i nie kupuje bez najmniejszego sprawdzenia).

Znam przypadek , gdzie kolo tak pojechał po punto . Z opowieści sprzedawcy był to samochód żony i mało jeżdżony. Po zakupie okazał się być samochodem po ,,L-ce,, , z grubo cofniętym licznikiem , oleju brał i gubił więcej niż spalał paliwa , 3/4 malowane (kiepsko)..

Napisano

> W kombi coś mi nie pasuje maska nad lewą lampą i uszczelki nad atrapą. Zmieniona gałka zmiany

> biegów. I na pewno przebieg (raczej standard w PL).

Maskę reguluje się wkręcając/wykręcając gumowe odboje. Może po prostu być bardziej wykręcony ten nad lewą lampą.

Gałki takie były w dieslach kombi (chyba w bogatszych wersjach ze srebrnymi wstawkami na desce)

Napisano

> Gałka od Epici. Bywały w Laćku

To jest Platinum z 2007r. Gałka powinna być srebrna a kierownica skórzana. Z tym tutaj jest coś nie tak.

Napisano

> Takie gałki były montowane w dieslach. We wszystkich które widziałem. Inna skrzynia, inny mechanizm

> i gałka.

Tak, ale powinna być srebrna a ten hatchback ma czarną.

Napisano

> Maskę reguluje się wkręcając/wykręcając gumowe odboje. Może po prostu być bardziej wykręcony ten

> nad lewą lampą.

> Gałki takie były w dieslach kombi (chyba w bogatszych wersjach ze srebrnymi wstawkami na desce)

Maska w kombi i sedanie to masakra. Zawsze nie przylegała idealnie a przy dużych prędkościach potrafiła drżeć jakby miała odlecieć.

hehe.gif

Napisano

> To jest Platinum z 2007r. Gałka powinna być srebrna a kierownica skórzana. Z tym tutaj jest coś nie

> tak.

farba sie wytarła.

Napisano

> Co powiecie ?

> http://otomoto.pl/chevrolet-lacetti-z-gazem-sekwencyjnym-zobacz-C33176502.html

Nie ma w opisie, ze bezwypadkowy. Dopytac sie co bylo robione i gdzie. Zobaczyc czy nie sciaga, nie myszkuje. Gdzie i kto gaz zakladal kiedy sie homologacja konczy i kupowac jak bedzie dobry.

porownaj z tym. Prywatna osoba 1 wl z PL.

tez wart uwagi

kolejny