Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[KzAK] Audi A4 czy Audi A6 - 2004 rok

Featured Replies

Napisano

> ... Właśnie, co prawda jeszcze się nie udzielałem, ale już założyłem konto na a4-klub Polska, czy może

> jakieś inne forum jest prężniejsze gdzie mogą mi udzielić merytorycznych informacji?

> PZDR VEN

Najbardziej prężne forum gdzie wszyscy się znają na wszystkim i udzielą Ci najlepszych i bardzo szczegółowych informacji jest oczywiście AK grinser006.gif Tak więc nie masz co szukać innego forum co na tym forum znajdziesz wielkich znawców smile.gifrotfl.gifhehe.gif

Napisano
  • Autor

> Najbardziej prężne forum gdzie wszyscy się znają na wszystkim i udzielą Ci najlepszych i bardzo

> szczegółowych informacji jest oczywiście AK Tak więc nie masz co szukać innego forum co na

> tym forum znajdziesz wielkich znawców

Ale nie każdy wozi się bryczką premium - taką jak ja wink.gifclown.gif

PZDR VEN

Napisano

> Właśnie, co prawda jeszcze się nie udzielałem, ale już założyłem konto na a4-klub Polska, czy może

> jakieś inne forum jest prężniejsze gdzie mogą mi udzielić merytorycznych informacji?

> PZDR VEN

Jest spora grupa ludzi która naprawdę ogarnia temat w każdej konfiguracji auta i forum żyje ok.gif

Napisano

> Ale nie każdy wozi się bryczką premium - taką jak ja

> PZDR VEN

Jak to nie każdy?! Toć tu każdy ma najbardziej prestiżowe, najszybsze, najmniej awaryjne i produkujące paliwo zamiast zużywać auto!

nono.gif

Napisano

> Jakiś alarm po CANie założe, plus tak jak mówisz jakieś inne zabezpieczenie.

a CAN to nie byl dopiero w B7 hmm.gif

Napisano

> Ale nie każdy wozi się bryczką premium - taką jak ja

> PZDR VEN

ładne auto, niech jeździ ok.gif

ale spytam (nie jest to zakamuflowana krytyka, broń boże) czy nie przeszkadza Ci że dając niemałą kasę za auto 10-letnie i pisząc że lubisz auta trzymać długo, wynik będzie taki że pojeździsz nim 5 lat i będziesz miał 15-latka ?

Chodzi mi o to, że krótkoterninowo patrząc...OK auto nie jest jeszcze bardzo stare, ale patrząc długoterminowo niedługo już bardzo stare będzie.

Napisano

> Ale nie każdy wozi się bryczką premium - tak jak ja

> PZDR VEN

Spoko, mam identyczny, ten sam rocznik, silnik plus całe to wyposażenie którego Ci brak cool.gif

Przejechane ponad 300kkm i wciąż daje radę. Prędko go nie zmienię, bo po nim chcę jeździć tylko audi smile.gif

Napisano

> Spoko, mam identyczny, ten sam rocznik, silnik plus całe to wyposażenie którego Ci brak

> Przejechane ponad 300kkm i wciąż daje radę. Prędko go nie zmienię, bo po nim chcę jeździć tylko

> audi

Tez tak mówiłem że tylko VW i Audi zlosnik.gif Dopóki nie zaczalem jezdzic BMW... teraz tylko o BMW marze zlosnik.gif

Napisano

> Tez tak mówiłem że tylko VW i Audi Dopóki nie zaczalem jezdzic BMW... teraz tylko o BMW marze

VW mam i nigdy więcej.....

myślę o volvo/BMW/Audi

Napisano

> Jakiś alarm po CANie założe, plus tak jak mówisz jakieś inne zabezpieczenie. A to, że te auta lubią

> ginąć to dobrze wiem i dlatego moja dusza lekko zbliża się do mojego ramienia aby na nim

> usiąść.

> Właśnie, co prawda jeszcze się nie udzielałem, ale już założyłem konto na a4-klub Polska, czy może

> PZDR VEN

Też od kilku lat jeżdżę A4 B6 z takim silnikiem, tylko rocznik 2001. Mi udało się znaleźć praktycznie z pełnym możliwym wyposażeniem (łącznie z fabryczną nawigacją i dużym ekranem lcd oraz pełnym FISem). Co do forum to też tam jestem zarejestrowany, chłopaki mocno ogarniają temat, dużo mi to forum pomogło w ogarnięciu kilku problemów które pojawiały się w czasie eksploatacji. Podstawa to zaopatrzyć się w interfejs i móc samemu sprawdzić co auto do ciebie "gada" smile.gif

Napisano

> VW mam i nigdy więcej.....

> myślę o volvo/BMW/Audi

Jak nigdy więcej VW to czemu myślisz o Audi ? Czymś to się różni? hehe.gif

Ja zawsze chciałem z Passata przesiasc się na nowszego czyli Audi C6, ale w sumie to ciagle VW, a jak zaczelm jezdzic roznymi beemkami (e60, e90, e92) to się w nich zakochałem serduszka.gif

Napisano

> Jak nigdy więcej VW to czemu myślisz o Audi ? Czymś to się różni?

> Ja zawsze chciałem z Passata przesiasc się na nowszego czyli Audi C6, ale w sumie to ciagle VW, a

> jak zaczelm jezdzic roznymi beemkami (e60, e90, e92) to się w nich zakochałem

blachy i jakość wykonania i wykończenia