Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lipiec- ciepło - i wszystko się klei

Featured Replies

Napisano

No i miejmy nadzieję że tak będzie smile.gif

Napisano

Jeszcze tylko 16 dni i urlop yay.gifyay.gifyay.gif

Napisano
  • Autor

> Na razie to się wszystko klei od deszczu i wilgoci

gdzie tam

piękne słoneczko od rana:)

ale dobrze ze nie myłem smochodu w weekend.

gdzie w cromce jest parownik klimy?

Napisano

> No i miejmy nadzieję że tak będzie

Wróciłem ze słonecznej Hiszpanii do tej naszej szarej zimnicy i od razu się przeziębiłem sick.gif ale hebanik jest mamba.gif

Kto zgadnie ile Crom naliczyłem w Andaluzji? icon_eek.gifzlosnik.gif

Napisano

> Wróciłem ze słonecznej Hiszpanii do tej naszej szarej zimnicy i od razu się przeziębiłem ale

> hebanik jest

> Kto zgadnie ile Crom naliczyłem w Andaluzji?

z Twoją .... trzy....? grinser006.gif

Napisano

Pogoda taka, że wychodzić się z domu nie chce...

> gdzie tam

> piękne słoneczko od rana:)

> ale dobrze ze nie myłem smochodu w weekend.

> gdzie w cromce jest parownik klimy?

Czytam Twój wpis dot. różnicy w kolorze... To faktycznie różnica w kolorze/odcieniu? Bo poźniej napisałeś że spolerowanie drzwi załatwiło temat... Może przydałoby się odświeżenie lakieru? hmm.gif

Napisano

> z Twoją .... trzy....?

Pudło, tam jeździłem łoplem no.gifzlosnik.gif

Napisano

> Na razie to się wszystko klei od deszczu i wilgoci

Ciekaw jestem, czy chłopaki się skapnęli, że nas przez prawie dwa tygodnie tutaj nie było zlosnik.gif.

Napisano

> Ciekaw jestem, czy chłopaki się skapnęli, że nas przez prawie dwa tygodnie tutaj nie było .

AK to bogate jak moderatorów na wakacje wysyła. grinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

> Ciekaw jestem, czy chłopaki się skapnęli, że nas przez prawie dwa tygodnie tutaj nie było .

Hmm , z powiadomień wynika że chyba tylko jeden , ale i tak go inni koledzy M wypatrzyli biglaugh.gif

Napisano

> AK to bogate jak moderatorów na wakacje wysyła.

A jak - a koledzy A to nawet jeszcze się zostali na dłużej zlosnik.gif

Napisano

> A jak - a koledzy A to nawet jeszcze się zostali na dłużej

To ja poproszę o kącik samej Cromy i zgłaszam się na moderatora. grinser006.gif

Napisano

> Hmm , z powiadomień wynika , że chyba tylko jeden , ale i tak go inni koledzy M wypatrzyli

Ale chyba coś mocnego było bo już prawie tydzień go nie ma. mad.gif

Napisano

> Ile razy się popsuł?

Przejechałem nim ponad 1000km i awarii nie było, tylko w środku parę rzeczy poodpadało zlosnik.gif

Napisano

> Przejechałem nim ponad 1000km i awarii nie było, tylko w środku parę rzeczy poodpadało

Miałeś brać BMW. hehe.gifhehe.gif

Ile tych Crom widziałeś?

Napisano

> To ja poproszę o kącik samej Cromy i zgłaszam się na moderatora.

Nie ma problemu , z tym że na razie jest zgoda na kącik nieco starszej Cromy , no i na M trzeba posiadać taki właśnie model zlosnik2.gif

287799935-Croma_old1.jpg

post-24156-14352524703995_thumb.jpg

Napisano

> Nie ma problemu , z tym że na razie jest zgoda na kącik nieco starszej Cromy , no i na M trzeba

> posiadać taki właśnie model

Jak kupie taką Crome to będzie kącik starej Cromy i ja będę moderatorem, a jak kącika nie zrobią to ja zastępuje Ciebie na tym kąciku biglaugh.gifbiglaugh.gifbiglaugh.gif. Pasuje Ci taki układ? hmm.gif

Napisano

> Miałeś brać BMW.

Mieli tylko małe, a potrzebowałem duże auto. Łopel był największy, mieli jeszcze VW ale się bałem, że się popsuje zlosnik.gif

> Ile tych Crom widziałeś?

Już, tak szybko ma być koniec zagadki? zlosnik.gif

Napisano

> Jaka jest nagroda za prawidłową odpowiedź?

Lubuskie zlosnik.gif

Napisano

> Ile? Krata?

Tyle ile tych Crom widziałem, niech stracę zlosnik.gif

Napisano

> No to zdrowie

Przez ostatnie dwa tygodnie piłem jakieś hiszpańskie piwo w litrowych szklanych butelkach, 60 centów za litr. Nawet nie liczyłem ile pustych butelek wywaliłem. Jeden Hiszpan mi powiedział, że puste butelki są więcej warte niż piwo i dziwił się, że je wyrzucam, zamiast oddać do sklepu. Woda jest tam droższa od piwa. RAJ zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Przez ostatnie dwa tygodnie piłem jakieś hiszpańskie piwo w litrowych szklanych butelkach, 60

> centów za litr. Nawet nie liczyłem ile pustych butelek wywaliłem. Jeden Hiszpan mi

> powiedział, że puste butelki są więcej warte niż piwo i dziwił się, że je wyrzucam, zamiast

> oddać do sklepu. Woda jest tam droższa od piwa. RAJ

Czy nie był to przypadkiem San Miguel? Przynajmniej ja teraz takie piję z litrowej butelki zlosnik.gifpiwo.gif

Napisano

> Czy nie był to przypadkiem San Miguel? Przynajmniej ja teraz takie piję z litrowej butelki

Jedyne "cerveza" jakie się da tam pić to właśnie San miquel , ale wino też jest tańsze od wody hehe . Teraz mam 100 metrów od domu sklepik co się zowie 1000 i 1 alkoholi świata tylko tego słynnego lubuskiego tu nie ma , pewnie jest na 1002 miejscu hehe .

Napisano

> Jedyne "cerveza" jakie się da tam pić to właśnie San miquel , ale wino też jest tańsze od wody hehe

> . Teraz mam 100 metrów od domu sklepik co się zowie 1000 i 1 alkoholi świata tylko tego

> słynnego lubuskiego tu nie ma , pewnie jest na 1002 miejscu hehe .

Lubuskie to nie alkohol grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

> Czy nie był to przypadkiem San Miguel? Przynajmniej ja teraz takie piję z litrowej butelki

San Miquel piłem namiętnie 2 lata temu w Barcelonie. To było coś innego, w smaku jak nasze Tyskie czy Żywiec. Muszę wgrać fotki z aparatu i zobaczę jak to piwo się nazywało. Pamiętam tylko że ma 5%, kosztuje 60 centów za litr i ma czerwoną nalepkę zlosnik.gif.

Aaa, jeszcze jedno. Po wypiciu 3 litrów w jeden wieczór, na drugi dzień brak kaca zlosnik.gif To świadczy o tym, że to dobre piwo ok.gif

Napisano

> Lubuskie to nie alkohol

Pewnie że nie! Ma tylko 6%.

Alkohol to jest 6 Lubuskich zlosnik.gif

Napisano

> Pewnie że nie! Ma tylko 6%.

> Alkohol to jest 6 Lubuskich

Miałem na myśli coś innego rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Wrócił tom111 i jest z kim spamować ok.gif

Napisano

> Miałem na myśli coś innego

Że co? Że ambrozja? zlosnik.gif

> Wrócił tom111 i jest z kim spamować

Zostałbym w tym pięknym świecie jeszcze z rok, ale cóż, musiałem wrócić, fabrykę otworzyć zlosnik.gif

Napisano

> Że co? Że ambrozja?

No rotfl.gifrotfl.gif

> Zostałbym w tym pięknym świecie jeszcze z rok, ale cóż, musiałem wrócić, fabrykę otworzyć

Trzeba było sprzedać fabrykę i zostać cool.gif

Napisano

> No

> Trzeba było sprzedać fabrykę i zostać

Po jakiś dwóch dniach pobytu tam i po pierwszej wycieczce nad ocean, zacząłem się nad tym zastanawiać. Bezrobocie tam straszne, ale mógłbym się przenieść z całą fabryką zlosnik.gif

Napisano

> ... mógłbym się przenieść z całą fabryką

I to jest całkiem ciekawa opcja wakacji na całe życie grinser006.gif

Napisano

> Brak xenonów, odpada

yep zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> super kolor

Bierz sprzęta , a xenonami się nie przejmuj - nadmiarowy komplet ostatnio miał ABM , więc go od razu rezerwuj waytogo.gif

Napisano

> Bierz sprzęta , a xenonami się nie przejmuj - nadmiarowy komplet ostatnio miał ABM , więc go od

> razu rezerwuj

Niech bierze to od razu moderatorem zostanie grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

> http://allegro.pl/piekna-croma-1-9-150km-parktronic-po-oplatach-i4372800806.html

> super kolor

kolor moze byc ale podgrzewanie taboretow to chyba hand made:)

ale czepiam sie, dobrze wyglada i cena rozsadna jesli nie krecony to radowac sie i...modlic zeby keczup nie wylecial z HDoga:))

Napisano

> Bierz sprzęta , a xenonami się nie przejmuj - nadmiarowy komplet ostatnio miał ABM , więc go od

> razu rezerwuj

Jeszcze troche musze poczekac z zakupem Cromy :-)

Napisano

> Jeszcze troche musze poczekac z zakupem Cromy :-)

Dlaczego? Przecież było tu kilku chętnych na Opla wink.gif

Napisano

> Dlaczego? Przecież było tu kilku chętnych na Opla

Croma ma byc jako drugie, bo moja chce opla.

Napisano

> Croma ma byc jako drugie, bo moja chce opla.

Aaa, no tak, rozumiem. Będą ryski, wgniotki i popękane zderzaki, to łatwiej będzie się z Oplem rozstać. Tylko gdzie teraz jakąś fajną niezajechaną Cromę znaleźć?

Napisano

> Aaa, no tak, rozumiem. Będą ryski, wgniotki i popękane zderzaki, to łatwiej będzie się z Oplem

> rozstać. Tylko gdzie teraz jakąś fajną niezajechaną Cromę znaleźć?

DObre pytanie, mysle zeby kupic zdrowo blacharsko, a silnik na nowych czesciach poskladac ok.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.