Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumowy wypad do Niemiec - Harz ? ? ?

Featured Replies

Napisano

> No ja już wiem, że akurat ten termin u mnie będzie zajęty bo zmiennik idzie na urlop i będę miał

> wolny tylko weekend. Tydzień wcześniej jest ustawowo wolny piątek, może wtedy lepiej?

> Poza tym wydaje mi się, że ciężko będzie konkretnie zaplanować bo jak się trafi deszczowy tydzień

> to chyba mało kto się zdecyduje na jazdę po kilkaset kilometrów w deszczu w obie strony, więc

> może lepiej umówić się na dany termin z możliwością przełożenia o tydzień?

jestem elastyczny

Napisano
  • Autor

> Bo czego się nauczysz więcej niż na naszych drogach? Też są winkle, dobry asfalt a 1000km mniej

Dokladnie tak rozmuja polscy sciganci i dlatego sa tam gdzie sa czyli na koncu peletonu

> Ps. Za tą kasę żeby trochę się podszkolić to wolałbym jechać duuzo bliżej na tor z instruktorem.

Pytanie tylko ile ten Instruktor bedzie warty ? We Wroclawiu zrobisz papiery instruktorskie w 4 x weekend- zapyam sie wiec co Taki Instruktor bedzie potrafil ?

W ADAC robisz conajmniej dwa lata - pytania ?

wink.gif

Napisano

Ale czego nauczysz Ty jako instruktor 5 osob na publicznej drodze? Wytkniesz błędy? Naprostujesz? smile.gif

Napisano
  • Autor

> Ale czego nauczysz Ty jako instruktor 5 osob na publicznej drodze? Wytkniesz błędy? Naprostujesz ?

Kwestia tego jak ci ktorzy beda w Harzu beda jezdzic technicznie ? Moze sie okazac, ze ja sie od nich bede uczyl.

wink.gif

Napisano

> Kwestia tego jak ci ktorzy beda w Harzu beda jezdzic technicznie ? Moze sie okazac, ze ja sie od

> nich bede uczyl.

czyli zostaje pub2.gifsmile.gif

Napisano

> w Polsce są setki innych dróg niż rozsławione patelnie, Salmopol czy Kubalonka. Pierwszy przykład z

> brzegu droga na Kudowe

> Ps. Bron Boże nie chce nikogo zniechęcać. Po prostu jak dla mnie taki wyjazd do DE jest stratą

> pieniędzy. 1600km zrobić żeby polatać po winklach która są w zasięgu ręki

> Chyba ze chodzi o to wtedy jak z kartą Mastercard. Rzecz bezcenna

Ja chciałem zauważyć, że Andy zaproponował miejsce, podał dokładne koszty i chyba pomoże wszystko zorganizować, więc choćby dla mnie jest to wybór pomiędzy tym co mam zaprezentowane a niczym. Niech znajdzie się ktoś inny, kto zaproponuje też coś ciekawego ale bliżej i taniej to wtedy można rozpatrywać co warto wybrać ok.gif

Napisano

> jestem elastyczny

To ja proponuję, żeby to był weekend obejmujący 15-go sierpnia, co daje 3 dni wolnego pod rząd a w razie kiepskiej spodziewanej pogody przełożyć to na następny tydzień.

Napisano

> Ja chciałem zauważyć, że Andy zaproponował miejsce, podał dokładne koszty i chyba pomoże wszystko

> zorganizować, więc choćby dla mnie jest to wybór pomiędzy tym co mam zaprezentowane a niczym.

> Niech znajdzie się ktoś inny, kto zaproponuje też coś ciekawego ale bliżej i taniej to wtedy

> można rozpatrywać co warto wybrać

idac tokiem rozumowania ditera w alpy tez nie ma po co leciec ...... jak sie organizuje ekipa na gorskie winkle to ja jade, te co blizej moge sobie sam zjezdzic .... nie wyjdzie mi stelvio w tym roku to Herz spadl mi z nieba

Napisano

> To ja proponuję, żeby to był weekend obejmujący 15-go sierpnia, co daje 3 dni wolnego pod rząd a w

> razie kiepskiej spodziewanej pogody przełożyć to na następny tydzień.

dla mnie to kwestia spakowania kufrow i w droge

Napisano

No i tylko cieszyć się ze jest ktoś kto podjął się tego , tym bardziej ze są chętni ok.gifsmile.gif

Napisano

> Gdyby nazbierać grupę mogłoby być tylko dla nas szkolenie

Do Niemiec w tym roku nie dam rady.

Ale jakby była organizowana jakaś grupa szkoląca się w MOTORAT to w sumie chętnie bym dołączył.

Ktoś zna już jakieś szczegóły?

Napisano

> Do Niemiec w tym roku nie dam rady.

> Ale jakby była organizowana jakaś grupa szkoląca się w MOTORAT to w sumie chętnie bym dołączył.

> Ktoś zna już jakieś szczegóły?

Ja do sierpnia odpadam czasowo.

Ale zadzwonię jutro do Rafała dopytac szczegóły i warunki.

Może się uda ustalić jakiś termin sierpien/wrzesień.

Napisano

> Może się uda ustalić jakiś termin sierpien/wrzesień.

Wrzesień to już trochę średni może być - ale sierpień - czemu nie zlosnik.gif

W sumie to ja - po 17 lipca - prezent urodzinowy bym sobie zrobił grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Wrzesień to już trochę średni może być - ale sierpień - czemu nie

> W sumie to ja - po 17 lipca - prezent urodzinowy bym sobie zrobił

17 Lipca to pomysle o Tobje jak bede w Alpach. biglaugh.gif

wink.gif

• 3 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

No Panowie ( no chyba, ze Panie tez sie znajda ) przeszlismy do konkretow.

Termin ustalony na od 22 - 24 Sierpnia 2014

Powiem w sekrecie, ze na razie sa 4 osoby.

wink.gif

Napisano

> No Panowie ( no chyba, ze Panie tez sie znajda ) przeszlismy do konkretow.

> Termin ustalony na od 22 - 24 Sierpnia 2014

> Powiem w sekrecie, ze na razie sa 4 osoby.

ja nie dam rady frown.gif