Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nakładka przeciwpotna na fotel

Featured Replies

Napisano

Polecicie jaką nakładkę na fotel, która skutecznie zapobiega przy długiej jeździe poceniu się tyłka i pleców? Dobrze by było, jakby to było jeszcze estetyczne, bo "koraliki" mnie odrzucają.

Napisano

> Polecicie jaką nakładkę na fotel, która skutecznie zapobiega przy długiej jeździe poceniu się tyłka

> i pleców? Dobrze by było, jakby to było jeszcze estetyczne, bo "koraliki" mnie odrzucają.

klimatyzacja działa najlepiej.

Napisano

> Ja i z włączoną klimą lekko pocę się.

> Kolega polecał mi matę wentylowaną na fotel ... ale nie mogę tego znaleźć na Allegro.

proszę

MATA

Napisano

> Szukałem "mata wentylowana" a trzeba było szukać "mata chłodząca"

> Dzięki

Proszę bardzo jak nie wiesz jak znaleźć na allegro to matka Google wie wszystko zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> klimatyzacja działa najlepiej.

Klimatyzacja nie dmucha mi na tyłek i plecy. O ile nie nastawię jej tak, że mam sople w nosie, co jest nieakceptowalne na dłuższą metę, to tyłek i plecy zawsze po kilku h jazdy są mokre.

Napisano

> Polecicie jaką nakładkę na fotel, która skutecznie zapobiega przy długiej jeździe poceniu się tyłka

> i pleców? Dobrze by było, jakby to było jeszcze estetyczne, bo "koraliki" mnie odrzucają.

Daj znać, jak to się sprawuje - też jestem tym zainteresowany.

Napisano

> Daj znać, jak to się sprawuje - też jestem tym zainteresowany.

miałem coś takiego w samochodzie bez klimy nawet identyczną kupowałem kiedyś w NETTO , powiem Ci że to jest rewelacyjna rzecz fakat w samochodzie moze i było goraco ale plecy się nie przyklejały do koszulki - koszuli nawet w długiej trasie w dużym słońcu. Jedyna wada to musisz się przyzwyczaić że masz coś pod dupskiem , siedzi się wyżej i takie sobie trzymanie. u mnie zakładałem to tylko latem , potem zmieniły mi się już samochody na bardziej cywilizowane i dałem koleżance która tez cierpiała na brak klimy u niej pojeździło sezon i połamały się rurki które lecą do oparcia tj. w dupę wiało w plecy już nie. Mimo wszystko polecam rozwiązanie ,gdyby było to bardziej płaskie to bym sobie ponownie coś takiego sprawił mimo ze samochód ma klime.

Napisano

> klimatyzacja działa najlepiej.

po pierwsze guzik prawda, a po drugie nie kazdy ma klime