Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Aprilia sl 750 Shiver

Featured Replies

Napisano

Czy ktoś z kolegów miał/ma doświadczenie z ww moto, ewentualnie ktoś z jego znajomych powozi czymś takim?

Potrzebuje opinii z pierwszej ew. drugiej ręki czy warto się pchać w to moto. Na necie stosunkowo niewiele można znaleźć - mało popularne moto. oslabiony.gif

Napisano

Zadzwoń do ISM, oni serwisują Aprille. Tomek jest na AK ale rzadko zagląda. Dostaniesz info z pierwszej ręki.

Napisano

> Czy ktoś z kolegów miał/ma doświadczenie z ww moto, ewentualnie ktoś z jego znajomych powozi czymś

> takim?

> Potrzebuje opinii z pierwszej ew. drugiej ręki czy warto się pchać w to moto. Na necie stosunkowo

> niewiele można znaleźć - mało popularne moto.

Mało popularne w Polsce, ale zaczyna być tego więcej.

Mój kolega w Anglii miał taki motocykl. Nie narzekał jakoś specjalnie.

Napisano

miałem jako testówkę przez jakies 2 miesiące...

bardzo fajny motocykl, taki inny jak sie póżniej przesiadało na coś japońskiego.

za w miarę swieże egzemplarze chyba chca nie mało kasy...

ja miałem od nowości do przebiegu ok 1500km.

ponoć ludzis uskarżają sie na psujące sie elektroniczne przepustnice... serwis tego tez do najtańszych nie należał.

fajniejsze jednak było dorsoduro wink.gif

Napisano

motocykl bardzo ciekawy, jeździ się przesympatycznie, 3 tryby pracy, dupę urywa smile.gif na serwisy wpadają tylko okresowo, eksploatacja, usterek nie ma, oczywiście jak się dba cool.gif co do kosztów eksploatacji, to nie odbiegają od typowego japońca, bardzo zbliżone przy najmniej u nas w serwisie, ważne aby motocykl był sprawdzony przed zakupem tzn, był sprawny technicznie inaczej można się wpakować na minę... jak byś był zainteresowany kupnem i coś znajdziesz polecamy się, prowadzimy usługę polegającą na oględzinach przed kupnem smile.gif