Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

spodnie na moto

Featured Replies

Napisano

potrzebuje spodni ale tylko na wycieczke na trening i z powrotem ok.gif

do tej pory jeżdżę w dresie i kurtce trekingowej z lidla. o ile kurtka jest naprawdę świetna (66zł) i nie przewiewa o tyle dres juz nie bardzo szczególnie jak się wraca rozgrzanym. najchętniej zanabył bym coś co da się naciagnąć na dresy i nie będzie przewiewne, ewentualnie coś innego uzywanego samotnie ale łatwo piorącego ok.gif

nie musi to być ciuch stricte motocyklowy (protektory te sprawy), ze względu na cenę raczej wręcz nie powinien. ma tylko nie przewiewać i to na dystansie ~1km

oczywiście jak najtaniej bo to jedyne przeznaczenie tego odziewku wink.gifok.gif

poleci coś ktoś smile.gif

p.s. zastanawiam sie czy spodnie od kompletu przeciwdeszczowego nie byłyby w sam raz hmm.gif

kiedyś miałem takie bazarowe bojówki podszyte jakimś misiem kompletnie nie oddychające bo chyba z jakiejś ceraty zrobione ale teraz do tych celów mogłyby być idealne ok.gif tylko już ich dawno nie ma a nie wiem gdzie szukać tego typu rzeczy niewiem.gif

Napisano

Nie mogę tego czytać.... a tym bardziej wyobrazić.

Napisano
  • Autor

> Jeździsz w cywilnych ciuchach na moto?

oczywiście, zdarza się ok.gif

dzięki za troskę wink.gif

Napisano
  • Autor

> to może wodery?

> a na głowę prezerwatywę XXXL

buehehehehe ubawiłem się setnie smirk.gif

Napisano

> To się nazywa jeżdżenie "na zdrapkę"

Dokładnie tak nam na kursie powiedziała babeczka. "The scratch-off style".

Mam nadzieję, że mi się nie odmieni i zawsze będę chciał jeździć w odpowiednio wytrzymałych spodniach. Obecnie są to jakieś czarne jeansy ze wstawkami kevlar'owymi. Ale niestety i z nich już "wyrosłem". Kupowałem miesiąc temu i były w sam raz. Teraz już są za duże, za luźne niewiem.gif

Napisano

dziabnij sobie jakieś spodnie narciarskie

Napisano

> Dokładnie tak nam na kursie powiedziała babeczka. "The scratch-off style".

> Mam nadzieję, że mi się nie odmieni i zawsze będę chciał jeździć w odpowiednio wytrzymałych

> spodniach. Obecnie są to jakieś czarne jeansy ze wstawkami kevlar'owymi. Ale niestety i z nich

> już "wyrosłem". Kupowałem miesiąc temu i były w sam raz. Teraz już są za duże, za luźne

skoro są za duże to raczej one wyrosły z Ciebie a nie odwrotnie? icon_rolleyes.gif

Napisano

kupilem jakies spodnie przeciwdeszczowe na tyle szerokie, ze naklada sie je na zwykle - w teorii z nieprzemakalnego materialu, w praktyce przy mocnym deszczu i dlugiej jezdzie troche przemakaja, ale na dystansie 1km sprawdza sie rewelacyjnie, tylko jeszcze przydalyby sie takie oslonki na buty - siarowo wygladajace niestety, acz dosyc skuteczne. Modelu nie pamietam, bo wybieralem wsrod najtanszych na allegro, za parę dyszek dosłownie, wiec do takich wymogow szukaj czegos w ten desen wlasnie

Napisano
  • Autor

> kupilem jakies spodnie przeciwdeszczowe na tyle szerokie, ze naklada sie je na zwykle - w teorii z

> nieprzemakalnego materialu, w praktyce przy mocnym deszczu i dlugiej jezdzie troche

> przemakaja, ale na dystansie 1km sprawdza sie rewelacyjnie, tylko jeszcze przydalyby sie takie

> oslonki na buty - siarowo wygladajace niestety, acz dosyc skuteczne. Modelu nie pamietam, bo

> wybieralem wsrod najtanszych na allegro, za parę dyszek dosłownie, wiec do takich wymogow

> szukaj czegos w ten desen wlasnie

takoż właśnie zrobiłem i spodnie przeciwdeszczowe spełniły wymagania ok.gif