Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

fiat code card

Featured Replies

Napisano

witam , szybka sprawa , jako nałogowy makaroniarz niedawno zakupiłem do kolekcji stilo mw jtd115 , wszystko cacy ale nie mam karty kodowej , w aso chcą za to 270 plnów rotfl.gif (pytałem czy to ze złota jest ale jednak nie ) , czy da się to gdzieś taniej załatwić , czy rwać body i szukać fachowca aby rozkodował ten pin ?

Napisano

> witam , szybka sprawa , jako nałogowy makaroniarz niedawno zakupiłem do kolekcji stilo mw jtd115

> , wszystko cacy ale nie mam karty kodowej , w aso chcą za to 270 plnów (pytałem czy to

> ze złota jest ale jednak nie ) , czy da się to gdzieś taniej załatwić , czy rwać body i

> szukać fachowca aby rozkodował ten pin ?

da się taniej po VINie rozkodować grinser006.gif Szukaj chłopaków "z serwisu"

Moze sajgon, może dj_o, może Motyl_GSI (co do tego ostatniego nie jestem pewien pisowni nika)

[edycja]

o tutaj kiesyś pytałem się o pin.

Napisano

a jesli mam karte codową (taka zielona kartka) .. chciałbym zakodowac kluczyk , rozkodowało mi go chyba i nie moge otwierac samochodu z centralnego :/ Pozostaje mi tylko serwis ?

Napisano

> a jesli mam karte codową (taka zielona kartka) .. chciałbym zakodowac kluczyk , rozkodowało mi go

> chyba i nie moge otwierac samochodu z centralnego :/ Pozostaje mi tylko serwis ?

wystarczy kabel elm, pełna wersja programu MES, laptop grinser006.gif Albo pomoc ogarniętego kolegi. Tylko musisz mieć wszystkie sprawne kluczyki do zakodowania. Bo nie da się dokodować kluczyka. Trzeba skasować wszystkie które masz i zakodować od nowa wszystkie które masz 270751858-jezyk.gif

Napisano

> wystarczy kabel elm, pełna wersja programu MES, laptop Albo pomoc ogarniętego kolegi. Tylko musisz

> mieć wszystkie sprawne kluczyki do zakodowania. Bo nie da się dokodować kluczyka. Trzeba

> skasować wszystkie które masz i zakodować od nowa wszystkie które masz

a jest to mozliwe zeby sie "sam" rozkodowal ? bo Imo działa , a central niet :/ mam ino jeden key z kneflami ...

Napisano

> wystarczy kabel elm, pełna wersja programu MES, laptop Albo pomoc ogarniętego kolegi.

no i zapomniałeś dodać, że jest jeszcze potrzebny fiat code

Napisano

> a jest to mozliwe zeby sie "sam" rozkodowal ? bo Imo działa , a central niet :/ mam ino jeden key z

> kneflami ...

Immo nie ma nic wspolnego z centralnym zamkiem.

Napisano

> Immo nie ma nic wspolnego z centralnym zamkiem.

aha to spoko , zadzwonie jutro do Aso gdzie flote serwisuje , czy nie wrzuca mi tego w fakture gdzies smile.gif

Napisano

> a jest to mozliwe zeby sie "sam" rozkodowal ? bo Imo działa , a central niet :/ mam ino jeden key z

> kneflami ...

a baterie sprawdził?

Napisano

> a jesli mam karte codową (taka zielona kartka) .. chciałbym zakodowac kluczyk , rozkodowało mi go

> chyba i nie moge otwierac samochodu z centralnego :/ Pozostaje mi tylko serwis ?

Karta kodową jest niebieska z napisem Fiat Code. Jak taką posiadasz to zapraszam do Świętochłowic.

Napisano

> Karta kodową jest niebieska z napisem Fiat Code. Jak taką posiadasz to zapraszam do Świętochłowic.

Hmm wiec chyba posiadam takową kartę w ksiazce serwisowej , zaraz sprawdze i sie odezwe

Napisano

> a baterie sprawdził?

no pewnie , nawet podmieniałem z mojego Ducato i nic sick.gif