Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kalendarz 2015

Featured Replies

Napisano

> .... Jak się zbierze min 12 szt to zrobię jakiś kalendarz dla Cromy.

> <.........> ankieta na najlepsze foto które

> jest umieszczane na listkowym, a reszta fotek wędruje na kalendarz 12 stronicowy wg punktacji.

Hmm , wychodzi na to że mamy 2 zwycięskie fotki - ciężko będzie je obie zmieścić na listkowy wink.gif

Napisano

> Hmm , wychodzi na to że mamy 2 zwycięskie fotki - ciężko będzie je obie zmieścić na listkowy

Dogrywka? zlosnik.gif

Napisano

> Hmm , wychodzi na to że mamy 2 zwycięskie fotki - ciężko będzie je obie zmieścić na listkowy

przede wszystkim gratuluję autorowi zdjęcia nr 6 jak i autorowi zdjęcia nr 17 (pozostawmy to jeszcze anonimowo)

na kalendarzu listkowym niestety może się znaleźć tylko jedno zdjęcie także widzę w tym momencie dwa rozwiązania:

1. zasada kto pierwszy ten lepszy ( jedno foto zostało wysłane 23 listopada, a drugie 30-go listopada)

2. dogrywka między tymi dwoma użytkownikami (powiedzmy tygodniowa tym razem)

Osobiście jestem za opcją 2 żeby nikogo nie faworyzować ani żeby nikt się nie poczuł skrzywdzony.

Słucham Waszej opinii smile.gif

Z przyczyn osobistych nie mogłem do tej pory poświęcić zbyt dużo czasu na kalendarze cromy więc czasu jeszcze trochę mamy. (postaram się projekt dokończyć w tym tygodniu).

Napisano

dogrywka klotnia.gif

Napisano

> przede wszystkim gratuluję autorowi zdjęcia nr 6 jak i autorowi zdjęcia nr 17 (pozostawmy to

> jeszcze anonimowo)

> na kalendarzu listkowym niestety może się znaleźć tylko jedno zdjęcie także widzę w tym momencie

> dwa rozwiązania:

> 1. zasada kto pierwszy ten lepszy ( jedno foto zostało wysłane 23 listopada, a drugie 30-go

> listopada)

> 2. dogrywka między tymi dwoma użytkownikami (powiedzmy tygodniowa tym razem)

> Osobiście jestem za opcją 2 żeby nikogo nie faworyzować ani żeby nikt się nie poczuł skrzywdzony.

> Słucham Waszej opinii

> Z przyczyn osobistych nie mogłem do tej pory poświęcić zbyt dużo czasu na kalendarze cromy więc

> czasu jeszcze trochę mamy. (postaram się projekt dokończyć w tym tygodniu).

Zadajmy sobie pytanie czy listkowy kalendarz powstanie. Będzie tylu chętnych na to?

Napisano

> 1. zasada kto pierwszy ten lepszy ( jedno foto zostało wysłane 23 listopada, a drugie 30-go

> listopada)

> 2. dogrywka między tymi dwoma użytkownikami (powiedzmy tygodniowa tym razem)

> Osobiście jestem za opcją 2 żeby nikogo nie faworyzować ani żeby nikt się nie poczuł skrzywdzony.

OK.

ANKIETA Dodatkowa - Dogrywka - KLIKAMY

Napisano

> Zadajmy sobie pytanie czy listkowy kalendarz powstanie. Będzie tylu chętnych na to?

który stawia lubuskie?

Napisano

> przede wszystkim gratuluję autorowi zdjęcia nr 6 jak i autorowi zdjęcia nr 17

Już po dogrywce , więc sprawę mamy jasną - zdecydowanym zwycięzcą został autor fotki nr 6 claps.gif

No to teraz można jechać już dalej w temacie kalendarzy Croma 2015 waytogo.gif

Napisano

> Już po dogrywce , więc sprawę mamy jasną - zdecydowanym zwycięzcą został autor fotki nr 6

> No to teraz można jechać już dalej w temacie kalendarzy Croma 2015

yay.gifclaps.gif

Napisano

> Już po dogrywce , więc sprawę mamy jasną - zdecydowanym zwycięzcą został autor fotki nr 6

> No to teraz można jechać już dalej w temacie kalendarzy Croma 2015

No to teraz oficjalnie mogę powiedzieć że zwycięskie zdjęcie jest autorstwa Pawła Czekały. claps.gif

Gratulacje Pawle waytogo.gif

Co do kalendarzy to kończę projekt kalendarza i wkrótce go Wam zaprezentuję.

Jeśli chodzi o druk kalendarzy to dowiedziałem się że drukarnia ma przerwę 24-28 grudnia oraz 1-6 stycznia więc nasze kalendarze będą mogły być drukowane dopiero po 6tym. Drukarnia potrzebuje do 5 dni roboczych więc jak przypuszczałem wysyłka będzie możliwa dopiero w okolicach 14go stycznia.

Moja prośba jest taka. Kalendarz w całości postaram się Wam zaprezentowac najpóźniej w Święta. Zamówienia będą w takim razie do 6go stycznia MAX tak żebym 7-go mógł złożyć zlecenie druku. W tym momencie podam dokładny koszt kalendarzy (w zależności od ilości zamowień) i będę prosił o w miarę szybkie wpłaty żeby w dniu odebrania kalendarzy móc je od razu Wam wysłać.

Napisano

> No to teraz oficjalnie mogę powiedzieć że zwycięskie zdjęcie jest autorstwa Pawła Czekały.

yay.gifyay.gifyay.gif

> Gratulacje Pawle

Dziękuje za gratulacje i dzieki wszystkim za oddane głosy na moje zdjęcie. 20.GIF

Pozdrawiam Paweł zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Dziękuje za gratulacje i dzieki wszystkim za oddane głosy na moje zdjęcie.

> Pozdrawiam Paweł

Krzinka browara kazdemu zlosnik.gif

Napisano

Witam, gratuluje koledze Pawłowi zwycięstwa claps.gif20.GIF

Przy okazji dziękuję wszystkim kolegom którzy oddali swoje głosy na moje zdjęcie smile.gif20.GIF20.GIF

Pozdrawiam

Napisano

kurcze, spoznilem sie troche smile.gif) i mojej czarnulki nie bedzie

czekam na odslone