Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie są szerokości paneli podłogowych

Featured Replies

Napisano

Czy jest na sali spec od paneli podłogowych ? Poszukuję informacji na temat szerokości paneli podłogowych sprzedawanych przez markety budowlane. Klikając po stronach znalazłem szerokości 160, 192, 194 mm. Jest ktoś w stanie z głowy wystepujące wymiary dla popularnych produktów z półki cenowej do 40-50 pln ?

Napisano

> Czy jest na sali spec od paneli podłogowych ? Poszukuję informacji na temat szerokości paneli

> podłogowych sprzedawanych przez markety budowlane. Klikając po stronach znalazłem szerokości

> 160, 192, 194 mm. Jest ktoś w stanie z głowy wystepujące wymiary dla popularnych produktów z

> półki cenowej do 40-50 pln ?

Sam sobie odpowiedziałeś. A jaki konkretnie panel wybierzesz to wtedy dowiesz się jaką ma szerokość. Szerokość nie ma nic wspólnego z ceną.

Napisano

W castoramie kupowałem 191 i 195 mm.

Napisano

> Czy jest na sali spec od paneli podłogowych ? Poszukuję informacji na temat szerokości paneli

> podłogowych sprzedawanych przez markety budowlane. Klikając po stronach znalazłem szerokości

> 160, 192, 194 mm. Jest ktoś w stanie z głowy wystepujące wymiary dla popularnych produktów z

Ale szukasz paneli czy podchodzisz do tego technicznie?Bo moge Ci dać namiary na gościa który sprowadza z Francji Tirami i ma AC5,AC6 w cenie marketowych AC4.

Napisano

Ja kupowalem 188mm, 12mm grubosci, 1845mm dlugosci.

Masz w sieci mase wyszukiwar jak np ceneo, ja tak szukalem paneli o grubosci min 10mm

Napisano

Ostatnio kupilem podszywajace sie za deske - zmierzylem szerokosc 325mm (tyle maja bez zamkow, tylko to co po ulozeniu widac)

Napisano

> Ale szukasz paneli czy podchodzisz do tego technicznie?Bo moge Ci dać namiary na gościa który

> sprowadza z Francji Tirami i ma AC5,AC6 w cenie marketowych AC4.

Ja poproszę, jeśli można.