Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Realny czas przejazdu Poznań - Łódź - Warszawa

Featured Replies

Napisano

Na początek proszę administracje o nie kasowanie do jutrzejszego późnego wieczora pad.gif

W sobotę muszę być Warszawie w rejonie Wiejskiej do 11:40. Niestety po drodze z Poznania muszę zjechać do Łodzi, dokładnie na ul. Henrykowską, to rejon stacji PKP Łódź Widzew. Chciałem zapytać o realny czas wykonania tego zjazdu i ewentualne podpowiedzi dotyczące remontów, korków i wyboru trasy.

Z góry bardzo dziękuję!

Bartek

Napisano

Google ci poda dobry czas...

Napisano

> Na początek proszę administracje o nie kasowanie do jutrzejszego późnego wieczora

> W sobotę muszę być Warszawie w rejonie Wiejskiej do 11:40. Niestety po drodze z Poznania muszę

> zjechać do Łodzi, dokładnie na ul. Henrykowską, to rejon stacji PKP Łódź Widzew. Chciałem

> zapytać o realny czas wykonania tego zjazdu i ewentualne podpowiedzi dotyczące remontów,

> korków i wyboru trasy.

> Z góry bardzo dziękuję!

> Bartek

W sobotę nie będzie żadnego problemu z tym zjazdem. Dojedziesz na tą stację w ok 15-20 minut z autostrady. Droga jest w zasadzie jedna z autostrady prosto i w lewo w ul. Piłsudskiego, nie ma co kombinować.

Napisano

Nie wiem co tam będzie działo się na zjeździe z autostrady i na Strykowskiej, bo pewnie w poranny szczyt do Łodzi będziesz wjeżdżał.

Nie pakuj się na pewno w Kopcińskiego i w Piłsudskiego/Rokicińską - to najgorsza opcja (w obie strony).

Ja bym pojechał tak:

mapka

unikniesz największego młynu w centrum.

Ważne żeby skręcić w lewo Telefoniczną i potem w Pieniny, bo jak pojedziesz prosto w Krokusową to bardzo ciężko w Pomorska będzie skręcić (ostatni na pierwszeństwie).

Edit, doczytałem, że sobota... to luzik. Wal prosto Strykowska -> Pomorska.

Napisano
  • Autor

> Nie wiem co tam będzie działo się na zjeździe z autostrady i na Strykowskiej, bo pewnie w poranny

> szczyt do Łodzi będziesz wjeżdżał.

> Nie pakuj się na pewno w Kopcińskiego i w Piłsudskiego/Rokicińską - to najgorsza opcja (w obie

> strony).

> Ja bym pojechał tak:

> mapka

> unikniesz największego młynu w centrum.

> Ważne żeby skręcić w lewo Telefoniczną i potem w Pieniny, bo jak pojedziesz prosto w Krokusową to

> bardzo ciężko w Pomorska będzie skręcić (ostatni na pierwszeństwie).

> Edit, doczytałem, że sobota... to luzik. Wal prosto Strykowska -> Pomorska.

Rozumiem, że jak doliczę godzinę na dojazd do Henrykowskiej i powrót na autostradę, to będzie to bezpieczna kalkulacja?

Napisano

> Rozumiem, że jak doliczę godzinę na dojazd do Henrykowskiej i powrót na autostradę, to będzie to

> bezpieczna kalkulacja?

W sobotę pół godziny w jedną stronę będzie bez problemu o ile sam zjazd w Strykowie nie będzie przypchany (nie wiem, czy jakieś zmiany turnusów ferii zimowych nie będą się przebijać - nie znam kalendarza ferii w całej PL hehe.gif)

Napisano

> W sobotę pół godziny w jedną stronę będzie bez problemu o ile sam zjazd w Strykowie nie będzie

> przypchany (nie wiem, czy jakieś zmiany turnusów ferii zimowych nie będą się przebijać - nie

> znam kalendarza ferii w całej PL )

Nie przesadzaj. W weekendy s strykowie jest luz.

Napisano

> Nie przesadzaj. W weekendy s strykowie jest luz.

Latem, nie było luzu 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Na początek proszę administracje o nie kasowanie do jutrzejszego późnego wieczora

> W sobotę muszę być Warszawie w rejonie Wiejskiej do 11:40. Niestety po drodze z Poznania muszę

> zjechać do Łodzi, dokładnie na ul. Henrykowską, to rejon stacji PKP Łódź Widzew. Chciałem

> zapytać o realny czas wykonania tego zjazdu i ewentualne podpowiedzi dotyczące remontów,

> korków i wyboru trasy.

> Z góry bardzo dziękuję!

> Bartek

Wawa ok. Domaniewskiej - Skwierzyna centrum kiedyś w niecałe 3:30h, ale wyczynem tego nazwać nie można, bo i google tyle pokazuje.

Czyli Poznań z odbiciem na Łódz do Wawy powinieneś się w 3:30h wyrobić spokojnie smile.gif