Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

No to dziś tracę dziewictwo. Mam się bać?

Featured Replies

Napisano

Dziś Tomek Kulik mnie rozdziewiczy. Znaczy pierwsza jazda przede mną. zlosnik.gif

Co prawda jeździłem już na mojej Dradze ale tylko po wewnętrznej, osiedlowej uliczce i tylko na jedynce, więc się nie liczy zlosnik.gif

Bać się czy nie? zlosnik.gif

470-14.jpg

Napisano

z taką sławą to sama przyjemność shocked.gif

po za tym raz w d.. to nie p.. 270751858-jezyk.gif

Napisano

A dzis czym? kawą na eLce? Pierwsza godz to pewnie plac, wiec też tylko na jedynce zlosnik.gif

Powodzenia smile.gif

Napisano

Będzie się działo smile.gif

Napisano

Nic się nie bój, jazda na moto to czysta przyjemność!

Napisano

> Dziś Tomek Kulik mnie rozdziewiczy. Znaczy pierwsza jazda przede mną.

> Co prawda jeździłem już na mojej Dradze ale tylko po wewnętrznej, osiedlowej uliczce i tylko na

> jedynce, więc się nie liczy

> Bać się czy nie?

Wiesz co? Wiedząc jaka nagroda czeka w garażu, ja bym się nie bał na Twoim miejscu wink.gif20.GIFzlosnik.gifgrinser006.gifhehe.gifok.gif

Napisano

> Bać się czy nie?

Pamiętaj, że wywalić się gdzieś trzeba - taki to już urok motocyklisty

Lepiej szybciej i na nie swoim sprzęcie - będzie mniej bolało grinser006.gif

Poza tym sama rozkosz, pod warunkiem, że nie patrzysz ile Cię to hobby kosztuje hehe.gif

Napisano
  • Autor

No dobra. Żyję zlosnik.gif

Zajęcia zaczęły się o 16:00, koniec planowany był na 18:00.

Najpierw podstawy teoretyczne, czyli pogadanka co do czego służy itp. Trwało to nieco ponad pół godzinki a ja przestępowałem z nogi na nogę, żeby dosiąść motocykla.

Pierwsza jazda - Honda NTV 650. Widać, że wiele razy leżała, ale jakoś mnie to nie zniechęciło zlosnik.gif Najpierw ruszanie i zatrzymywanie. Po zrobieniu dwóch prostych (nie było żadnego kangurka i ani razu mi nie zgasł) dostałem zadanie - no to teraz w kółko i dwójeczka, potem trójeczka. Byłem nieźle przerażony, jak pierwszy raz rozpędziłem się do 40km/h jajka schowały mi się ze strachu do środka. Ale z każdym kółkiem było lepiej. Pod koniec dobijałem już do czwórki i rozpędzałem się do zawrotnych 50km/h hehe.gif Jajca dalej się chowały ale nic to.

Na koniec zatrzymywanie się do granicy utrzymania równowagi i bez ściągania nóg z podnóżków ponowne ruszenie. I wszystko było dobrze dopóki nie kazali mi hamować tyłem. Jakoś tak się pogubiłem, jeden kangurek, zgasł, ruszyłem, znowu prawie się zatrzymałem, kangurek i nim się obejrzałem motocykl leciał mi na prawo. Jakoś odruchowo zeskoczyłem ale lewa noga o coś zahaczyła i glebnąłem obok moto hehe.gif

Pozbierałem się i pojechałem dalej. Na szczęście to był koniec jazdy. Jak emocie opadły okazało się, że na łydce bomba wielkości mandarynki hehe.gif Jutro będzie porządny krwiak. O coś zahaczyłem spadając z moto hehe.gif

Na koniec czułem się jak po pierwszym w życiu seksie blush.gifblush.gifblush.gif Ba! chyba byłem jeszcze bardziej rozdygotany z emocji, mimo że pierwszy raz zaliczyłem z zajefajną i kilka lat starszą blondyneczką, do której wzdychali wszyscy moi kumple hehe.gif

Jazda na moto jest co najmniej równie fajna jak seks hehe.gif

W środę druga jazda. zlosnik.gif Pewnie na Kawasaki ER-6

288279201-WP_20150309_003.jpg

Napisano

no to glebę masz już za sobą zlosnik.gif teraz już z górki, dobrze że nie na dragu smile.gif

Napisano

No to będziemy mieć tą samą rocznicę do świętowania, bo mnie dziś dostarczono mojego potwora 125 ccm. Nawet nie ma jeszcze rejestracji, ale nie wytrzymałem i... zlosnik.gif ale tylko wokoło komina shhh.gifkara.gifbusted.gif

Napisano

> glebnąłem obok moto

No i masz z bańki

Teraz możesz już zapie%$^#lać grinser006.gif

> Jazda na moto jest co najmniej równie fajna jak seks

Niektórzy w pewnym wieku tylko tak osiągają erekcję wpysk.gif

Napisano

> Dziś Tomek Kulik mnie rozdziewiczy. Znaczy pierwsza jazda przede mną.

> Co prawda jeździłem już na mojej Dradze ale tylko po wewnętrznej, osiedlowej uliczce i tylko na

> jedynce, więc się nie liczy

> Bać się czy nie?

tomir przypomnij mi bo nie wiem czy dobrze kojarze

to ty zaczynales od odchudzania a skonczyles na moto?

jesli to ty to szacun ^2 i w sumie to zazdraszczam...

Napisano
  • Autor

> tomir przypomnij mi bo nie wiem czy dobrze kojarze

> to ty zaczynales od odchudzania a skonczyles na moto?

> jesli to ty to szacun ^2 i w sumie to zazdraszczam...

No odchudzam się cały czas zlosnik.gif W maju było jakieś 172kg, teraz jest koło 104kg i jeszcze ze 30kg chcę zrzucić zlosnik.gif

A o moto od kilku lat marzyłem, ale waga nie pozwalała

Napisano

> A o moto od kilku lat marzyłem, ale waga nie pozwalała

no i o tym wlasnie mówię - grunt to dobra motywacja- tak trzymac