Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zamieniłem Volvo na Volvo

Featured Replies

Napisano

Dziś zamieniłem moje s60 (przebieg 99000) na nowsze v70 (przebieg 14000).

Rocznik 2014

Silnik 1.6d

Momentum e-pro

- automat

- nawigacja

- ogrzewanie postojowe

- szyberdach

- elektryczna klapa bagażnika

Oczywiście jest wolniejsze, ale w Szwecji się nie wyprzedza. zlosnik.gif

Jestem oczarowany, to jest prawdziwy samochód rodzinny. W S60 bagażnik bardzo mi doskwierał.

Stan jak nowy. Bardzo niskie spalanie, dziś 60km przy 90 km/h 4.2 l/100 km. zlosnik.gif

Napisano

No to już jesteś stracony dla dealerów innych marek jak ja ok.gifhehe.gif

Napisano
  • Autor

> No to już jesteś stracony dla dealerów innych marek jak ja

Chyba tak...

Ale wybór V70, to dla nas (mnie i drugiej połówki) trochę niespodzianka..

Przymierzaliśmy się do Sorento, potem do Carens, nowe Mondeo, stare Mondeo, nowy Passat, stary Passat alltrack, Tiguan, Outlander a na finiszu C4 Grand Picasso i BMW 3.

W końcu w sobotę pojechaliśmy do http://www.carlqvistbil.se, w sumie po to, aby przejechać się Trójką. Ale usiedliśmy w V70 i ...dziś odebrałem.

Napisano

S60 miałeś od nowości? Jak zniósł ten przebieg 99kkm? Jak wnętrze? Nie wiem od czego to zależy, ale u mnie po 100kkm nawet w Daewoo było jak w nowym, natomiast ostatnio oglądam używańce to nawet w Volvach 2-letnich z przebiegami 50kkm kierownice i lewarki mają oznaki zużycia niewiem.gif pewnie cofane przebiegi...

Na ile wycenione to S60 i z którego roku?

Napisano
  • Autor

> S60 miałeś od nowości? Jak zniósł ten przebieg 99kkm? Jak wnętrze? Nie wiem od czego to zależy, ale

> u mnie po 100kkm nawet w Daewoo było jak w nowym, natomiast ostatnio oglądam używańce to nawet

> w Volvach 2-letnich z przebiegami 50kkm kierownice i lewarki mają oznaki zużycia pewnie

> cofane przebiegi...

> Na ile wycenione to S60 i z którego roku?

S60 miałem od 2 lat , kupiłem jak miało koło 50000km jakiś tekst

Wnętrze to skóra i nawet dwójka dzieci nie mogła jej pokonać.

Wg mnie 2letnie Volvo z 50000km nie powinno wyglądać na zmęczone.

S60 wzięli za 134000kr (pewnie zaraz wystawią za jakieś 160000kr), v70 kupiłem za 284000kr. 150000kr kredytu.

Napisano

Gratulacje. Zadowolenia z autka życzę 20.GIF

Napisano

> S60 miałeś od nowości? Jak zniósł ten przebieg 99kkm? Jak wnętrze? Nie wiem od czego to zależy, ale

> u mnie po 100kkm nawet w Daewoo było jak w nowym, natomiast ostatnio oglądam używańce to nawet

> w Volvach 2-letnich z przebiegami 50kkm kierownice i lewarki mają oznaki zużycia pewnie

> cofane przebiegi...

> Na ile wycenione to S60 i z którego roku?

Kiedyś miałem V70. Kupione jako 6 letnie i 160kkm. Kiera, siedzenia, plastiki bez śladu używania. Po prawie 100kkm i kilku latach u mnie kiera i siedzenia nadal były ok, ale plastiki tunelu środkowego trochę oberwały (głównie z powodu CB).

Niestety im młodsze auto tym słabsze materiały. Pogorszenie materiałów miało już miejsce w 940 - przykładowo do ok 1994r. boczki drzwi wytrzymywały 20lat+ i nawet pół miliona km a np w 1997 i ok. 100kkm są już często popękane.