Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mocowanie nawigacji

Featured Replies

Napisano

jest sobie uchwyt http://www.kawasaki.pl/pl/accessories/elementy_nadwozia/j300/2015/uchwyt_gps?UidCat=0B20Cg1QWl1bXVxcXA4NXAlYWgoLWA5eDlAMWAkLUFENCQtGGARFOCQ&UidSubCat=054BWlhZXFhaWllYWFlYWVhcW1pZRhgERTgk&CodeModel=0129OytbWFg&Uid_Model=08F6Wl9eDFhbDAtdXVpQXF8MXwkMCgoNXVpeDlBfCQwNWls&Uid=062FWlhZXFhaWllYWFteW15dW19ZWFpQXEYYBEU4JA

i jest sobie pokrowiec/etui http://www.moto-akcesoria.pl/etui-moto-detal-mediabag-rozm-l,p,75255

jak jedno do drugiego najlepiej przymocować? najlepiej żeby to była opcja łatwo demontowalna zeby raz chronic przed złodziejem a dwa przed deszczem :ok:

moze istnieje jakas tania nawigacja ktora po prostu da sie zamocować na tym uchwycie? :hmm:

uchwyt pasuje do garmina albo totoma ale ceny tych nawigacji slabe :(

Napisano

Lark motocyklowy powinien przypasić, tylko nie wiem czy jeszcze gdzieś kupisz.

Napisano

moze istnieje jakas tania nawigacja ktora po prostu da sie zamocować na tym uchwycie? :hmm:

uchwyt pasuje do garmina albo totoma ale ceny tych nawigacji slabe :(

Będzie ciężko...

Może uniwersalny?

http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=uchwyt+motocyklowy+na+nawigacj%C4%99&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-aut-1-5-0629

Te można odpiąć od uchwytu i zabrać ze sobą.

Napisano

jest sobie uchwyt

i jest sobie pokrowiec/etui

jak jedno do drugiego najlepiej przymocować? najlepiej żeby to była opcja łatwo demontowalna zeby raz chronic przed złodziejem a dwa przed deszczem :ok:

Przymocować się da, ale łatwy demontaż odpada. Po prostu ja bym etui przykręcił do uchwytu i gotowe.

Chyba, żeby... :hmm: użyć poczciwego rzepa? 

Napisano
  • Autor

myślałem o rzepie tylko nie mam koncepcji jak przytwierdzić do uchwytu i etui :(

Napisano

myślałem o rzepie tylko nie mam koncepcji jak przytwierdzić do uchwytu i etui :(

Do etui możesz przyszyć a do uchwytu to nie wiem.

Ja właśnie od tygodnia mam identyczny dylemat, i chyba zdecyduję się po prostu na przykręcenie etui do uchwytu i zostawianie etui.

Napisano

Z perspektywy czasu/użytkowania. To jest do dupy jeśli nie masz BT.

A nawet jak masz, to komunikaty często za późno są ogłaszane - szczególnie w mieście i gęstych uliczkach toto siada.

Tak jak leff kiedyś mi pisał. W dzień ciężko widać, co tam się wyświetla.

Jeżdżę z takim wynalazkiem rowerowo/motocyklowym bo szkoda mi kasy na kupno konkretnej navi stricte motocyklowej.

Napisano
  • Autor

Do etui możesz przyszyć a do uchwytu to nie wiem.

Ja właśnie od tygodnia mam identyczny dylemat, i chyba zdecyduję się po prostu na przykręcenie etui do uchwytu i zostawianie etui.

material etui jest  za gruby zeby do niego recznie przyszyc rzep :( poza tym rzep moze sie strzępic bo bokach no i istnieje ryzyku ze po kilku zdjeciach zacznie sie pruć

tez po malu dojrzewam zeby przykrecic to na stale i juz :ok:

Napisano

Do uchwytu - sądzę, że Fix All Classic powinien dać radę.

Do etui - przyszyć (igłę prowadzić przy użyciu kombinerek :] ) lub też kleić... :hmm: 

Można by jeszcze do etui umocować cienką blaszkę, a do uchwytu magnesy...

Napisano
  • Autor

Do uchwytu - sądzę, że Fix All Classic powinien dać radę.

Do etui - przyszyć (igłę prowadzić przy użyciu kombinerek :] ) lub też kleić... :hmm:

Można by jeszcze do etui umocować cienką blaszkę, a do uchwytu magnesy...

nie wiem tylko czy telefon przezyje bliskośc magnesów ;)

Napisano

Z perspektywy czasu/użytkowania. To jest do dupy jeśli nie masz BT.

A nawet jak masz, to komunikaty często za późno są ogłaszane - szczególnie w mieście i gęstych uliczkach toto siada.

Tak jak leff kiedyś mi pisał. W dzień ciężko widać, co tam się wyświetla.

Jeżdżę z takim wynalazkiem rowerowo/motocyklowym bo szkoda mi kasy na kupno konkretnej navi stricte motocyklowej.

No nie jest tak wygodnie jak w samochodzie, ale zjechałem z nim 12 000km po Bałkanach i Ukrainie i nigdzie nie zabłądziłem.

Wg mnie ma dobry stosunek ceny do użyteczności.