Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Było setki razy ale......

Featured Replies

Napisano

poszukuję kamery do auta :facepalm:  założenia są proste ma nagrywać tak żeby było cokolwiek widać np. czerwone/zielone światło na sygnalizatorze stosunkowo duży kąt nagrywania. Decyzja zapadła po tym jakie panuje obecnie skur.......stwo w narodzie a że nie jestem amatorem filmów to kamera nie musi posiadać wodotrysków. Kasa jaką chciałbym przeznaczyć to max 150 zł. Prosiłbym o rzeczowe argumenty. To co pomożecie ?

Napisano

i zostaniesz kolejnym forumowym kablarzem i donosicielem, choćbyś kamerę potrzebował tylko do obrony własnej :phi:

BTW - ja mam G1WH, ale to nie ta polka cenowa

http://allegro.pl/akcesoria-rejestratory-jazdy-146244?id=146244&order=p&string=g1wh&search_scope=category-4087&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-v2-aut-1-3-0907

Napisano

poszukuję kamery do auta :facepalm:  założenia są proste ma nagrywać tak żeby było cokolwiek widać np. czerwone/zielone światło na sygnalizatorze stosunkowo duży kąt nagrywania. Decyzja zapadła po tym jakie panuje obecnie skur.......stwo w narodzie a że nie jestem amatorem filmów to kamera nie musi posiadać wodotrysków. Kasa jaką chciałbym przeznaczyć to max 150 zł. Prosiłbym o rzeczowe argumenty. To co pomożecie ?

Na Giełdzie Kącikowej jest używana kamerka, jełsi dobrze kojarzę nazwę to nawet GPS powinna mieć  :oki:

Napisano

A jaki masz telefon? Może się okazać że aplikacja (np. całkiem ciekawy Yanosik, albo stockowa do video) zrobi to w sposób wystarczający na Twoje potrzeby. karta pamięci odp wielkości, uchwyt na szybę po stronie kosztów, jeśli masz smartfon zdatny.

Napisano

Podłączę się do tematu. Czy są jakieś kamery które nagrywają na postoju (są wzbudzane ruchem) chodzi o ew. nagranie życzliwych którym przeszkadza lakier.

Napisano

Podłączę się do tematu. Czy są jakieś kamery które nagrywają na postoju (są wzbudzane ruchem) chodzi o ew. nagranie życzliwych którym przeszkadza lakier.

są nawet wspomniany wcześniej g1wh ma taką opcję , tylko pamiętaj że  musisz mieć w gniazdku stałe 12V  

Napisano

Czy są jakieś kamery które nagrywają na postoju (są wzbudzane ruchem)

Nawet jedna chyba jeszcze na kącikowej giełdzie jest?

;)

Napisano

Nawet jedna chyba jeszcze na kącikowej giełdzie jest?

;)

już nie ma  :phi: