Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co to za przełącznik? 1.1 MPI

Featured Replies

Napisano

Witam.

Od około miesiąca jestem posiadaczem Seja 1.1 MPI LPG z 2004 roku. Dziś jednak zauwazyłem jakiś dziwny przełącznik schowany tuż pod radiem. Z ciekawości przełączałem go w pozycji góra/dół jednak żadnych spostrzeżeń w związku z tym. Może ktoś wie od czego on jest?

post-193231-0-23074600-1457776633_thumb.jpg

Napisano

"Patent" poprzedniego właściciela, możliwości jest tysiące - jedną z nich jest np odpinanie zasilania radia/ włączanie zasilania radia bezpośrednio z akumulatora, bo np. wyczerpywało akumulator...

Napisano

Albo wlacza neony pod podwoziem :-D

Dokładnie! Dlatego nie było widać efektów siedząc w środku ;] Swoją droga koledze w Coupe w spadku po poprzednim właścicielu ostała się cała 'konsolka" do sterowania "neonami" właśnie pod radiem  :hehe: Nawet przez chwilę to jeszcze działało :phi: 

Napisano
  • Autor

może jak się ściemni to zauważę efekty. Na razie ich brak poza przestawioną godziną :P

Napisano

Moze byc wylacznik pompy paliwa, mialem taki tylko ukryty

Wysłane z mojego HUAWEI Y550-L01 przy użyciu Tapatalka

Napisano

Może to być przełącznik serwisowy do alarmu. Masz alarm?

Napisano

Nie latwiej sprawdzic, gdzie kabelki ida?

pozdrawiam,

Kuba.

Napisano
  • Autor

Jest już ciemno, żadnych ledów ani neonów nie ma. Podczas jazdy też żadnego nitro nie wyczułem :D Alarmu nie mam bo to najzwyklejsza absolutnie wersja. Kable idą ku nicości, nie jestem w stanie określić od czego są.

Napisano

Skoro sam, tropem kabli nie jesteś w stanie dość do tego to nikt tutaj też nie jest w stanie określić od czego on jest... ;)

• 1 miesiąc później...
Napisano
  • Autor

Ostatnio zauważyłem że przełącznik jest związany z instalacją LPG a mianowicie gdy przełączę włącznik w pozycję "góra" a mam mało gazu to jezdzi na samej benzynie i nie przełącza sie na gaz a w pozycji dół wyjezdzam gaz do tzw. zera. :P Tak sie zastanawiam na cholere to komu??