Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trasa Gliwice-Poznan

Featured Replies

Napisano

Hej. Jako ze za 2 tygodnie mam wypad do Poznania, zastanawiam sie czy jechac A4 do Wroclawia i pozniej na Poznan, czy jechac S1 do Lodzi i ze Strykowa do Poznania A2 ? Jakie koszta na A2 teraz sa? I czy od Wroclawia poprawika sie droga?

Napisano

ja będe jechal 1 kwietnia do Poznania i też się zastanawiam którędy jechać z Tarnowskich Gór

Napisano

Ja dużym latam na Wrocław i potem 5 na Poznań, wszystko zależy o jakiej porze będziesz jechać, bo na wylocie z Wrocławia lubi się korkowac......

Napisano
  • Autor

Ja dużym latam na Wrocław i potem 5 na Poznań, wszystko zależy o jakiej porze będziesz jechać, bo na wylocie z Wrocławia lubi się korkowac......

Jade malym jade wyjazd 3:00 - 4:00 rano

Napisano
  • Autor

@@sebekk A4 i na Poznań :ok: .

Wlasnie popatrzylem na ceny A4 oraz A2. Przy A2 kogos posralo...

Napisano

ja będe jechal 1 kwietnia do Poznania i też się zastanawiam którędy jechać z Tarnowskich Gór

Od Ciebie to chyba najlepiej będzie DK11, ewentualnie wskocz na A4 i przez Wrocław. Jechałem DK11 jakiś czas temu busem z przyczepą i imo drogi są sporo lepsze niż 10 lat temu. :nie_wiem: 

Napisano
  • Autor

Ja bym pojechal DK11

Napisano

Tydzień temu byłem w Poznaniu, krzykaczem nie jestem ale tymi cenami to powinna się zając prokuratura. 18 pln za 1 bramkę to nawet nie można nazwać rozbojem tylko złodziejstwem. 

Napisano
  • Autor

Tydzień temu byłem w Poznaniu, krzykaczem nie jestem ale tymi cenami to powinna się zając prokuratura. 18 pln za 1 bramkę to nawet nie można nazwać rozbojem tylko złodziejstwem.

No wlasnie z Gliwic do Wroclawia za 18PLN dojade ;)

Napisano

jezdze czasami do Poznania

jezdze roznie;) czasami a4 do wrocka, czasami 11 na poznac

prawie tak samo to wychodzi...

pomysl z lodzia jest raczek kiepski

Napisano

Hej. Jako ze za 2 tygodnie mam wypad do Poznania, zastanawiam sie czy jechac A4 do Wroclawia i pozniej na Poznan, czy jechac S1 do Lodzi i ze Strykowa do Poznania A2 ? Jakie koszta na A2 teraz sa? I czy od Wroclawia poprawika sie droga?

Żadnej alternatywy , A2 chore ceny, jak masz cierpliwośc to DK11 . Przerabiałem kilka razy temat Cz-wa Poznań i niestety 11-stką wychodziło najszybciej. Nie jest to dwupasmówka ale się powoli toczy. Najgorzej jest w godz szczytu , noc czy weekendy spoko.

Napisano

Żadnej alternatywy , A2 chore ceny, jak masz cierpliwośc to DK11 . Przerabiałem kilka razy temat Cz-wa Poznań i niestety 11-stką wychodziło najszybciej. Nie jest to dwupasmówka ale się powoli toczy. Najgorzej jest w godz szczytu , noc czy weekendy spoko.

jezdze juz 15 lat DK-11 ,Mi sie jezdzi dobrze.Najszybciej jechałem w nocy z Poz-Mysłowice 4,5 godziny

Napisano

Też jedziesz na targi Motor Show?

Również zastanawiam się nad wyborem drogi, ale raczej A4 i z Wrocka na Poznań - jadę o 3 nad ranem więc korków nie zakładam..

Napisano
  • Autor

Też jedziesz na targi Motor Show?

Również zastanawiam się nad wyborem drogi, ale raczej A4 i z Wrocka na Poznań - jadę o 3 nad ranem więc korków nie zakładam..

Dokladnie :)

Napisano

jezdziłem i A2 i A4 i na Olesno...

A2 jezeli jedziesz prywatnie to sobie odpusc bo niestety koszty sa nieracjonalne, ja smigałem w delegacje wiec wsio rybka było.

A4 jezdze czasem do Poznania, kilka razy smigałem do Krotoszyna oraz czesto do Chojnic - jest dosc ok, a od kiedy jest obwodnica Wrocka to juz całkiem ok, pozniej juz z Wro do Poznania różnie bywa (zalezy od pory dnia).

Na Olesno tez czesto smigam jezeli jedziemy do rodzinki w okol Chojnic z dzieciakami, jakos lepiej dzieciaki znosza ta droge/bardziej urozmaicona...

W Twoim wypadku i o wspomnianej godzienie lec sobie na Wrocek, jak ok 4 wyjedziesz spokojnie dopyrkasz sobie bez wiekszego ruchu...

Napisano

Hej jedziesz pooglądać czy jako wystawca. Bo ja jade własnie 1 kwietnia pozwiedzać  Motor Show. Mysle nad trasa DK11 i licze jakies 4-5 godzin w jedna strone

Napisano

Jechałęm ostatnio - nie opłaca się jechać do Łodzi - wychodzi czasowo na to samo, a jak okaże się duży ruch dużo gorzej, niż trasa:

Wrocław, Rawicz, Gostyń, Śrem, Kórnik. - kilometrowo dużo krocej.

Napisano
  • Autor

Hej jedziesz pooglądać czy jako wystawca. Bo ja jade własnie 1 kwietnia pozwiedzać  Motor Show. Mysle nad trasa DK11 i licze jakies 4-5 godzin w jedna strone

Jade pozwiedzać, a moja firma tez się wystawia.