Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ruville - zna ktos te marke

Featured Replies

Napisano
Znacie moze czesci zamienne firmy Ruville / INA? Zastanawiam sie nad zakupem szklanek na allegro tej firmy. Macie jakies doswiadczenia?
Napisano

> Znacie moze czesci zamienne firmy Ruville / INA? Zastanawiam sie nad

> zakupem szklanek na allegro tej firmy. Macie jakies

> doswiadczenia?

ja mam pompe wody tej firmy i chyba jest ok.gifzlosnik.gif

Napisano

> ja mam pompe wody tej firmy i chyba jest

Potwierdzam pompy robią dobre. Narazie 10kkm na niej zrobiłem, ale np. JC zaczęła przeciekać po niecałym 1kkm

Napisano
  • Autor

> np. JC zaczęła przeciekać po niecałym 1kkm

Mialem Mazde to pakowalem czesci JC ... nigdy wiecej smirk.gif a juz szczegolnie nic gumowego.

Napisano

Dużo ludzi chwali a ja nie bardzo. Końcówka padła mi z prawej strony a sworzeń wahacza z lewej(czyli jakaś duża dziura odpada bo by padło z jednej strony) po 10kkm. Oryginały wytrzymały po jakieś 80-90kkm.

Napisano

Bo zaletą części z JC jest głównie szeroka oferta grinser006.gif

Czasem nie ma niestety wyjścia i nic lepszego nie można klientowi zaproponować...

Napisano

Są całkiem dobre. Rolki to często ten sam produkt co w pudełkach SKFu (np. napinacze robione przez Litensa).

Napisano

> Znacie moze czesci zamienne firmy Ruville / INA? Zastanawiam sie nad

> zakupem szklanek na allegro tej firmy. Macie jakies

> doswiadczenia?

Według mojej Koleżanki pracującej w hurtowni motoryzacyjnej jest to bardzo dobra firma waytogo.gif (a na jej opinii się nie zawiodłem ).

Spokojnie możesz brać te szklaneczki. Zresztą sam miałem je kupić tyle, że było tylko 8 szt w tym czasie i wziąłem Luk.

Napiszę jeszcze, że jak rozglądałem się na Allegro za tym towarem do mojego bolidu to ceny wcale nie były rewelacyjne. Ruville na Allegro ok 20zł szt. a te 8 szt o których mowa wyżej mogłem kupić za 14zł/szt.

Napisano

osobiscie firme Ruville uwazam za bardzo dobra swego czasu jak mialem golfa wymienilem w nim wiekszosc elementow w zawieszeniu typu gumy,sworznie itp. zrobilem na nich ponad 20kkm i gdyby mi go nie rozbili pewnie jeszcze sporo by posiedzialy a teraz od jakis 5kkm mam napinacz rozrzadu tego producenta i poki co to sie dobrze kreci smile.gif

Napisano
  • Autor

> Ruville na Allegro ok 20zł szt. a te 8 szt o których mowa wyżej mogłem kupić za 14zł/szt.

W normalnych warunkach, czyli w sklepie najtaniej znalazlem za 25pln. Na Allegro sa po 18pln, a przy 16-tu zaworach to jest przeszlo 100pln roznicy hmm.gif

Napisano

> W normalnych warunkach, czyli w sklepie najtaniej znalazlem za 25pln.

> Na Allegro sa po 18pln, a przy 16-tu zaworach to jest przeszlo

> 100pln roznicy

Miałem taki sam dylemat wink.gif

Ruville mogłem mieć za 14zł/sz od wyżej wspomnianej Koleżanki "po kosztach", było to ok. 3 miechy temu, EUR troche podskoczyło czyli 18 zł/szt chyba jest niezła ceną ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.