Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

W zeszłym sezonie raz, dzisiaj ponownie :facepalm:

.

.

.

trykłem lusterkiem mojego GS w lusterko busa. Delikatnie, takie pieszczotliwe muśnięcie.

Czy to już czas odstawić moto do garażu, przesiąść się na 4oo i nie stresować kierowców w porannych korkach?

To taki rodzaj spowiedzi autokącikowej, wiem, że popełniłem grzech i muszę wyznaczyć sobie pokute.

Napisano

.

.

.

trykłem lusterkiem mojego GS w lusterko busa. Delikatnie, takie pieszczotliwe muśnięcie.

Czy to już czas odstawić moto do garażu, przesiąść się na 4oo i nie stresować kierowców w porannych korkach?

To taki rodzaj spowiedzi autokącikowej, wiem, że popełniłem grzech i muszę wyznaczyć sobie pokute.

Raz mi się takie muśnięcie zdarzyło, nie pcham się wszędzie, ale oczywiście każdą wystarczającą lukę wykorzystuję.

Napisano
  • Autor

też, często się zatrzymuje i czekam, dzisiaj byłem przekonany, że go przecisnę.

Coś mi się wydaje, że poczułem się zbyt pewnie.

Napisano

Nie ..ale nie pachac sie wszedzie.

Zyskasz kilkanascie sekund ..stracisz czas na tlumaczenie sie ze swojej winy.

Napisano

Też się pcham tam gdzie można ale jeszcze się nie przyzwyczaiłem, ze aprilia ma szerzej lusterka od fazera i czasem jest na milimetry

Napisano

Nie ..ale nie pachac sie wszedzie.

Zyskasz kilkanascie sekund ..stracisz czas na tlumaczenie sie ze swojej winy.

narazie to luz. temperatury znośne. można sobie stanąć w korku i poczekać 1 zmianę świateł.

ale poczekajmy do 35+ stopni :) wtedy zacznie się jazda na milimetry, byle by dorwać kawałek prostej :)

Napisano

.

.

.

Za pokutę wyznaczamy więcej ostrożności...

A swoją drogą to teraz te lusterka z tymi wszystkimi gadżetami elektrycznymi to drogie są...

Napisano
  • Autor

Za pokutę wyznaczamy więcej ostrożności...

A swoją drogą to teraz te lusterka z tymi wszystkimi gadżetami elektrycznymi to drogie są...

pokute już mam, nakrzyczałem w myślach na siebie za to moje "kozakowanie" i zbyt dużą pewność siebie.

Napisano

narazie to luz. temperatury znośne. można sobie stanąć w korku i poczekać 1 zmianę świateł.

ale poczekajmy do 35+ stopni :) wtedy zacznie się jazda na milimetry, byle by dorwać kawałek prostej :)

Nadal nie widze problemu aby poczekac w korku, az zrobi sie troche luzniej.

W mysl zasady wpojonej mi przez ojca .. jezdzij tak jakbys chcial aby inni jezdzili.

Te milimetry i "kozakowanie" moga przyniesc wiecej klopoty (w tym i straty czasu) niz jest to warte.

Napisano

Nadal nie widze problemu aby poczekac w korku, az zrobi sie troche luzniej.

W mysl zasady wpojonej mi przez ojca .. jezdzij tak jakbys chcial aby inni jezdzili.

Te milimetry i "kozakowanie" moga przyniesc wiecej klopoty (w tym i straty czasu) niz jest to warte.

nikt nie twierdzi że trzeba kozakować. ale priorytety i sposób jazdy zmieniają się zaleznie od pogody - jak leje, też nie czekasz tak cierpliwie :)

Napisano

też tak miałem, trzeba zacząć uważać, u mnie się skończyło wjechaniem w dupe autu i skrzywieniem ramy :(

Napisano

nikt nie twierdzi że trzeba kozakować. ale priorytety i sposób jazdy zmieniają się zaleznie od pogody - jak leje, też nie czekasz tak cierpliwie :)

oj ....tym bardziej czekam ... tym bardziej nie probuje przeciskac sie na sile ;)

W deszczu kierowcy samochodow mniej patrza w lusterka niz w sloneczny czy pochmurny dzien.