Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pierwsza jazda ARG czyli randka z Julką

Featured Replies

Napisano

Literka "Q" tak samo psuje Alfę jak literka "X" psuje BMW. Nie moja bajka. Jeśli ktoś chce mieć napęd na wszystko, powinien wybrać Quattro od Audi, ale Alfa wie, że nie da się robić biznesu bez takich wersji bo klient, który nic nie rozumie i nie rozumie jest ważnym klientem, majętnym i w niemałej liczebności. ;]

Wciąż Giulia nr 1 to 2.0 turbo 200 KM 8A/T RWD. :ok:  Nie mówiąc o tej z "kfiotkiem" na błotniku.

210 KM w dieslu ma moment 470 Nm. Z Camry przegra (startującą w NASCAR), ale wrażenie musi robić z odbicia...

pzdr

Wersje z koniczynką powinny mieć napęd przodu dołączany guzikiem. Wtedy można by wybrać czy chcesz dojechać cało zimą czy wolisz sobie akurat polatać latem bokami w zakrętach.

Napisano

Dzisiaj byłem na randce z Giulia. Auto piękne z zewnątrz i wewnątrz. Jednak jakościowo uważam, że A4 jest lepsze, ba nawet uważam, że passat b8 w wersji hl jest lepiej wykonany. Bardzo ładna kierownica, która świetnie leży w dłoniach. Ilość miejsca przeciętna. Odgłos zamykanych drzwi mało premium.

Napisano

Odgłos zamykanych drzwi mało premium.

ja  wiem  ze  sie  to  troche  u  fiata  pozmienialo  ale  

cuore sportivo  to  chyba  nigdy  nie  miało  być premium  ? ;] 

• 2 tygodnie później...
Napisano

ja wiem ze sie to troche u fiata pozmienialo ale

cuore sportivo to chyba nigdy nie miało być premium ? ;]

Trzeba na spokonie pojeździć kilka dni i wtedy coś więcej będzie można powiedzieć o samochodzie :)

Napisano

Kolejne nowości w gamie. Alfa uzupełnia paletę Julki o wersje "ratuj się kto może".

Tak z czystej ciekawości: jeśli Giulię nazywasz Julką, to jak zdrabniasz Giuliettę? :P