Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

depo & tyc

Featured Replies

Napisano

z uwagi ze muszę lampki z przodu wymienić a raczej w ori nowe nie chce bo drogo a nie polatam SC długo raczej ,proszę o opinie ów dwóch zamienników co lepsze depo czy tyc, oba made in Tajwan wiem a kto ma z tych niech się wypowie

Napisano

Nie wiem jak w seicento ale kupując lampy do passata miałem dla porównania tyc i depo.Depo lepiej wykonane

Napisano

mam Depo w SC jestem zadowolony wszystko pasowało P&P choc niektórzy pisali ze cos tam nie pasuje przy kierunkach itp ale nie pamietam czy pisali o Depo czy Tyc bo tez wtedy miałem dylemat Wybrałem depo  mam je ponad rok i wszystko jest OK a do tego dobre żarówki i mam lepsze światła jak w służbowej kia Ceed

Napisano

taż mam Depo od około roku i jest OK. Możliwe, że koło kierunków jest jakoś lekko gorzej ale u mnie ogólnie słabo z innych powodów jest przy kierunkach.

Napisano

Ja dla odmiany mam TYC

W sumie nie mam zastrzeżeń co do wykonania  :oki:

Napisano

Miałem w poprzednim seju TYC i byłem bardzo zadowolony, jakość bardzo dobra, bliska oryginałowi. W obecnym seju zmieniałem obie lampy bo pękły koszyczki i dla odmiany kupiłem DEPO bo sporo było pozytywnych opinii tutaj na forum. Niestety jak dla mnie to jest niezły szajs, który do TYC nie ma porównania. W jednej lampie pękł koszyczek już przy montażu, zatem muszę ponownie ją wymienić. Pewnie pozytywne opinie o DEPO biorą się tylko z tego, że jak ktoś kupi DEPO to zachwala DEPO, jak ktoś kupi TYC to zachwala TYC, ja miałem do czynienia z oboma i powiem tylko tyle że nigdy więcej DEPO nie kupię.

Napisano

Ja od ok. Roku śmigam na TYC i w sumie nie mam zastrzeżeń, chociaż był problem żeby światła wyregulować, ale dają rade.

Napisano
  • Autor

Ja od ok. Roku śmigam na TYC i w sumie nie mam zastrzeżeń, chociaż był problem żeby światła wyregulować, ale dają rade.

tzn jaki problem z regulacją?

Napisano

Reflektory dają mi trochę w.prawo i w dół i nie moge ich już bardziej wyregulować kręcąc tymi pokrentelkami od regulacji. Ogólnie różnica wielka nie jest bo na przeglądzie mi powodzieli że można tak jeździć, ale idealnie nie jest

Napisano

Kupiłem depo plus zestaw z przekażnikiem i daje jak głupie

• 1 miesiąc później...
Napisano

Kupiłem depo plus zestaw z przekażnikiem i daje jak głupie

Kupiles ten zestaw za 100 pare złotych co na allegro wystawiaja czy mozna kupic taki zestaw z przekaźnikiem gdzies taniej ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.