Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kupuj z AK czyli co za 35kpln?

Featured Replies

Napisano
Dnia 23.01.2017 o 20:42, BOGUS napisał:

wlaśnie... jak to jest z tymi hdi? siostra miala i mamy w rodzinie uraz... 100kkm nalotu niecale i 3x laweta...

mam trzecie auto z hdi - pierwszy z 2010 nic w silniku (padło sprzęgiełko klimy) - 150kkm, drugi 2013r nic do 140kkm

obecny ma 15kkm więc ciężko oceniać ;)

Edytowane przez Koonrad

Napisano
18 godzin temu, BOGUS napisał:

No cóż mieszczę sie w kategorii lenia i niudacznika nie zarabiam akowego minimum.
Miałem juz francuza...bezproblemowe auto było. Fiata nie chcę ze względu na znacznie dłuższą listę części eksploatacyjnych...

Wysłane z mojego LG-K430 przy użyciu Tapatalka

W sumie u mnie w Grande jedyną częścią eksploatacyjną przez 130kkm (100 na LPG) był dwa razy wymieniany alternator, no i trzeba się będzie przyjrzeć skrzyni - sławetna oplowska M32 ;) A, jeszcze jedna sprężyna mi pękła 

Patrząc na Astry II i III w rodzinie, dużo wcześniej były problemy ze sprzęgłami i skrzyniami, a wymiana sprzęgła (przynajmniej w III z silnikiem 1.6) wiązała się ze zdjęciem sanek i rozpinaniem wydechu. Do tego brat w swojej trójce wymieniał tuleje i inne elementy zawieszenia i był rozbierany silnik. O korozji nie będę mówił, o u mnie nie występuje. Generalnie "jak dbasz, tak masz", ale w przypadku używanego masz loterię.

Fordów kilka jest w rodzinie i generalnie większych problemów nie sprawiają, choć mając na co dzień porównanie GP - Fiesta widać, że Ford chyba bardziej tnie koszty.

Napisano
Dnia 24.01.2017 o 01:07, BOGUS napisał:

Za fordami przemawia to że znam te auta od lat i sa dla mnie przewidywalne. Na oplach sie nie znam...wiem że dawniej gniły na potęgę podobnie jak mazdy bardziej niż fordy.

W takim razie polecam mojego focusa, tańszy niż 35k PLN, nawet dużo tańszy, nie najmłodszy, ale w utrzymany w stanie bardzo dobry +! ;] Nie gnije, nie psuje sie, po prostu jeździ i to całkiem fajnie :oki:

Napisano
  • Autor

W takim razie polecam mojego focusa, tańszy niż 35k PLN, nawet dużo tańszy, nie najmłodszy, ale w utrzymany w stanie bardzo dobry +! ;] Nie gnije, nie psuje sie, po prostu jeździ i to całkiem fajnie :oki:

Dzięki za ofertę. Ale foka mk2 odpada ; znam ten model i ciężko się do czegoś przyczepić ale nie chcę. Fokus jest rozpatrywany jako najrozsądniejsza alternatywa dla minivana...

Napisano
51 minut temu, BOGUS napisał:

Dzięki za ofertę. Ale foka mk2 odpada ; znam ten model i ciężko się do czegoś przyczepić ale nie chcę. Fokus jest rozpatrywany jako najrozsądniejsza alternatywa dla minivana...

to weź c-max'a będzie dwa w jednym - focus i minivan, na nowego granda pewnie braknie kasy, ale drzwi suwane kuszą ;)

lub s-max'a

Napisano
  • Autor

to weź c-max'a będzie dwa w jednym - focus i minivan, na nowego granda pewnie braknie kasy, ale drzwi suwane kuszą [emoji6]
lub s-max'a

C- max jest w kregu zainteresowania jak tylko udało by się znaleźć odpowiedni egzemplarz ale w grę wchodzi tylko mk2

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.