Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Auto od Niemca

Featured Replies

Napisano

Pisałem akurat typowo o Niemczech... ogólnie to ja miałem taki problem z WK mimo że byłem po auto w DE po auto dla szwagra i podpis był Niemca i umowa dwujezyczna Pani w okienku twierdziła że umowa jest podrobiona. Dopiero faktura za laweta przekonała 

Napisano
Godzinę temu, Luke16 napisał:

Pisałem akurat typowo o Niemczech... ogólnie to ja miałem taki problem z WK mimo że byłem po auto w DE po auto dla szwagra i podpis był Niemca i umowa dwujezyczna Pani w okienku twierdziła że umowa jest podrobiona. Dopiero faktura za laweta przekonała 

Pani to sobie może twierdzić...zapytałbym czy rejestruje czy nie, jeśli nie, niech da na piśmie odmowę z uzasadnieniem, że twierdzi, że umowa jest fałszywa. Na nadgorliwość urzędniczą i tworzenie własnych przepisów mam uczulenie...a faktur za lawetę nie musisz okazywać, jedynie oświadczenie możesz napisać, że przyjechało na lawecie jeśli nie chcesz zdawać tablic (jak są).

Napisano
7 godzin temu, AkuQ napisał:

Żaden Niemiec nigdy nie miał problemów z podpisaniem umowy

A ja nie spotkałem jeszcze Niemca (pochodzenia niemieckiego ;] nie tureckiego ;]) który sprzeda auto bez umowy k/s. :nie_wiem: 

Napisano
1 minutę temu, swienty napisał:

A ja nie spotkałem jeszcze Niemca (pochodzenia niemieckiego ;] nie tureckiego ;]) który sprzeda auto bez umowy k/s. :nie_wiem: 

Za świeży jesteś ;] Sprzedają, jednak nie robią problemów. Turcy też nie robią, tylko mocno trzeba na łapki patrzeć i dobrze sprawdzać auto, nie brać nic na "oczywistości" jak u Niemca, że pewne sprawy są oczywiste, tak u Turka lepiej dopytać niż tak zakładać, bo cwaniactwo mają we krwi i żyłkę takiego właśnie sprzedawcy sztućców pod marketem czy perfum Hugo Bose.

Napisano
Godzinę temu, swienty napisał:

Wujek jako że mieszka w DE lubi często zmieniać auta w 95% aut które kupił żadnej umowy nigdy nie pisał... Niemca tak interesuje umowa jak zeszłoroczny śnieg. On wyrejestrowal auto oddał tablice, ma duży brief i nic go więcej nie interesuje...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.