jimbo22 Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Jakis spot kawowo, herbaciany? W stolycy? ew. okolicy? Może obgadamy założenie MC "Złośnik" :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olas1 Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 W weekend ma padać no chyba, że pogoda przemyśli temat i przesunie opady na poniedziałek wtedy z miłą chęcią dołączę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusia Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Dla mnie niedziela ok, tylko nie wiem czy pogoda dopisze bo coś sie kijowo zapowiada Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimbo22 Posted March 14, 2017 Author Share Posted March 14, 2017 oj z pogodą... nikt nie wie na 5 dni do przodu do potwierdzenia przed terminem Link to comment Share on other sites More sharing options...
marycha Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 a bliżej jakiś adres? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafcio Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 3 godziny temu, jimbo22 napisał: Jakis spot kawowo, herbaciany? W stolycy? ew. okolicy? Lepiej w okolicy. Okolicy najlepiej Kołobrzegu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimbo22 Posted March 14, 2017 Author Share Posted March 14, 2017 myslalem np o przelocie rekreacyjnym do Ciechanowa ale kołobrzeg trochę poza "okolicą" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 za zimno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusia Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 9 godzin temu, Gonzo napisał: za zimno Tobie w lecie też będzie za zimno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bednar Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Mam nadzieję, że jednak prognozy się sprawdzą. W ten weekend będzie padało i otwarcie zorganizujemy w następny Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimbo22 Posted March 15, 2017 Author Share Posted March 15, 2017 12 godzin temu, Gonzo napisał: za zimno mnie już nosi. dzisiaj godzinę na wisłostradzie stałem i z szarugi zrobiło się ładne słoneczko. czekam jeszcze na nowy korek od termostatu bo mam problem z płynem chłodniczym... ale juz teoretycznie moglbym sprobować pilotażowy przelot do roboty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusia Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 27 minut temu, jimbo22 napisał: mnie już nosi. dzisiaj godzinę na wisłostradzie stałem i z szarugi zrobiło się ładne słoneczko. czekam jeszcze na nowy korek od termostatu bo mam problem z płynem chłodniczym... ale juz teoretycznie moglbym sprobować pilotażowy przelot do roboty. To wskakuj na moto i miej korki w d....pie.Ja dziś zszokowałam mężu że jadę w deszcz, ale za to nie stałam nigdzie oprócz świateł. Ciekawe kiedy nas zaczną włapywać te patrole na Wisłostradzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimbo22 Posted March 15, 2017 Author Share Posted March 15, 2017 Teraz, Dusia napisał: To wskakuj na moto i miej korki w d....pie.Ja dziś zszokowałam mężu że jadę w deszcz, ale za to nie stałam nigdzie oprócz świateł. Ciekawe kiedy nas zaczną włapywać te patrole na Wisłostradzie? widzialem na FB szok już przeszedł? a z patrolami nie krakaj. mam 16 punktów :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 56 minut temu, jimbo22 napisał: mnie już nosi. dzisiaj godzinę na wisłostradzie stałem i z szarugi zrobiło się ładne słoneczko. czekam jeszcze na nowy korek od termostatu bo mam problem z płynem chłodniczym... ale juz teoretycznie moglbym sprobować pilotażowy przelot do roboty. Dla mnie optymalny miesiac to czerwiec lipiec... wiec jeszcze poczekam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimbo22 Posted March 15, 2017 Author Share Posted March 15, 2017 45 minut temu, Gonzo napisał: Dla mnie optymalny miesiac to czerwiec lipiec... wiec jeszcze poczekam a co to jest optymalny miesiąc? jak będzie 20-25 stopni i słoneczko w kwietniu np. to się nie liczy? na przelot wokół komina? Co się powstrzymuje!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 22 minuty temu, jimbo22 napisał: a co to jest optymalny miesiąc? jak będzie 20-25 stopni i słoneczko w kwietniu np. to się nie liczy? na przelot wokół komina? Co się powstrzymuje!? Pierdziawa jeszcze stoi w garazu u tesciow... brak czasu zeby po nia jechac Link to comment Share on other sites More sharing options...
romano11 Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Godzinę temu, Gonzo napisał: Dla mnie optymalny miesiac to czerwiec lipiec... Czerwiec - rozpoczęcie sezonu, lipiec - zakończenie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 49 minut temu, romano11 napisał: Czerwiec - rozpoczęcie sezonu, lipiec - zakończenie... dobre to niż nic.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryjek Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 A to sezon się kończy? Ja śmigam cały rok - ciepłe gacie i rękawiczki i wio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Godzinę temu, ryjek napisał: A to sezon się kończy? Ja śmigam cały rok - ciepłe gacie i rękawiczki i wio U mnie garażu brak.. więc jestem "sezonowy" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimbo22 Posted March 16, 2017 Author Share Posted March 16, 2017 wpizdu - otworzyłem sezon. na spota było kulturalnie. ok 9-10 stopni. Ale powrót po 21.... aua. w życiu tak wolno wisłostradą nie jechałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 11 godzin temu, jimbo22 napisał: wpizdu - otworzyłem sezon. na spota było kulturalnie. ok 9-10 stopni. Ale powrót po 21.... aua. w życiu tak wolno wisłostradą nie jechałem Czyli jednak pizdzi 😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomrad Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Dnia 16.03.2017 o 23:21, jimbo22 napisał: wpizdu - otworzyłem sezon. na spota było kulturalnie. ok 9-10 stopni. Ale powrót po 21.... aua. w życiu tak wolno wisłostradą nie jechałem Z zimna ? Też postanowiłem wczoraj zrobić sobie traskę. Wyszło 130km, ale o ile pierwsza godzina była całkiem fajna, w kolejnej marzyłem tylko o gorącym prysznicu, głównie z powodu silnego wiatru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimbo22 Posted March 22, 2017 Author Share Posted March 22, 2017 Dnia 3/18/2017 o 11:15, Tomrad napisał: Z zimna ? Też postanowiłem wczoraj zrobić sobie traskę. Wyszło 130km, ale o ile pierwsza godzina była całkiem fajna, w kolejnej marzyłem tylko o gorącym prysznicu, głównie z powodu silnego wiatru. z zimna zimna. jak ruszałem o 18 było 10 stopni. jak wracałem o 22 było 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimbo22 Posted March 27, 2017 Author Share Posted March 27, 2017 dzisiaj piękny dzień. pierwszy raz do roboty na moto w tym roku. słoneczko przygrzewa całkiem miło... moto chodzi jak pszczółka po regulacji zaworów i synchro... ale człowiek zimą odwykł od katapulty pod prawą ręką tylko ubieranie teraz upierdliwe pod takie temperatury... nie ma to jak latem - kurtka, buty, krótkie rękawice i wio... teraz? dodatkowo komin, pas nerkowy, długie rękawice i układanie rękawów... do tego kierowcy nieprzywykli że międzypasie używane:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusia Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Jak nieprzywykli? Jeżdżę od ok 2 tygodni i ładnie zjeżdżają Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimbo22 Posted March 29, 2017 Author Share Posted March 29, 2017 Dnia 3/27/2017 o 20:56, Dusia napisał: Jak nieprzywykli? Jeżdżę od ok 2 tygodni i ładnie zjeżdżają widac DB killer muszę wyjąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sysio_SC Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Czy było otwarcie tego sezonu, czy przegapiłem ?? W tą niedzielę ma być ładnie więc może ktoś coś ??? MC Wilanów ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusia Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 2 godziny temu, jimbo22 napisał: widac DB killer muszę wyjąć o to to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.