Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Muzeum aut PRL koło Kielc?

Featured Replies

Napisano

Młody ostatnio był na wycieczce w Chrustach k/Kielc. W drodze powrotnej zatrzymali się na jakiejś stacji paliw (niestety nie kojarzy gdzie to było) obok  której ponoć było jakieś muzeum aut z czasów PRL. Ktoś coś wie gdzie to itd?

Napisano
Młody ostatnio był na wycieczce w Chrustach k/Kielc. W drodze powrotnej zatrzymali się na jakiejś stacji paliw (niestety nie kojarzy gdzie to było) obok  której ponoć było jakieś muzeum aut z czasów PRL. Ktoś coś wie gdzie to itd?

Wydaje mi się, że mogło chodzić o stację przy S8 na wysokości Tomaszowa Mazowieckiego.

Do niedawna auta stały pod chmurką (8-10 sztuk), obecnie stoją po 2 w takich jakby szklarniach.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano
  • Autor
1 godzinę temu, Tomo napisał:

Wydaje mi się, że mogło chodzić o stację przy S8 na wysokości Tomaszowa Mazowieckiego.

Do niedawna auta stały pod chmurką (8-10 sztuk), obecnie stoją po 2 w takich jakby szklarniach.

Nie doprecyzowałem -to było gdzieś na południe od owych Chrustów, przypuszczam,że na trasie na Jędrzejów.

Napisano
Dnia ‎2017‎-‎04‎-‎23 o 19:17, rob3rt napisał:

Nie doprecyzowałem -to było gdzieś na południe od owych Chrustów, przypuszczam,że na trasie na Jędrzejów.

Raczej nie ma nic takiego na trasie Kielce-Kraków :hmm: Niezła wystawa jest w Mścicach koło Koszalina :phi: A jak ktoś lubi BMW to warto odwiedzić nowy salon BMW M-Cars w Krakowie, na ostatnim piętrze jest wystawa zabytkowych pojazdów. :ok:

• 1 miesiąc później...
Napisano
Dnia 23.04.2017 o 17:26, Tomo napisał:

Dokładnie to stacja Bliska w Lechowie, gm. Czerniewice.

Edytowane przez shapyr

Napisano

Dokładnie to stacja Bliska w Lechowie, gm. Czerniewice.

Szkoda, że nie napisałeś wcześniej - parę godzin temu tamtędy przejeżdżałem

• 2 miesiące później...
Napisano

Wiem że kiedyś mieli zabytkowe samochody w Muzeum Zagłębia Staropolskiego w Sielpi

• 2 miesiące później...
Napisano

W Zagnańsku, blisko Chrustów, jest parking na którym stało kilka starych aut: jakieś Volvo z lat 60 tych którzy. Może ostatnio przybyło kilka aut, dawno tamtędy nie jechałem

Wysłane z mojego Moto X Play

Napisano

Na pewno stoi Fiacior 125p i Warszawa w takiej szklarni, więcej nie udało mi się ujrzeć. :)

• 9 miesięcy później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.