Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Duster - fotel kierowcy

Featured Replies

Napisano

Mam grzeczne pytanko. Czy jakoś w Dusterze da się mieć regulację lędźwiową oparcia fotela kierowcy? Lub ewentualnie fotel na którym da się dłużej posiedzieć? Czyli taki z solidnym podparciem pleców. Mam odzywający się czasami kręgosłup i bez porządnego fotela ciężko się jeździ.

Napisano

Nigdy nie było. Nawet w najwyzszych wersjach.

Napisano

W razie czego są zawsze różnego rodzaju "dokładki lędźwiowe" dopinane do oparcia- nieregulowane, regulowane, pompowane itp. Rozejrzyj się w sklepach akcesoryjnych i sklepach z artykułami ortopedycznymi. Jak ktoś ma pokrowiec na fotelu to nawet nie musi być tego widać.

Napisano
  • Autor
Dnia 18.07.2017 o 08:26, Wasylek napisał:

W razie czego są zawsze różnego rodzaju "dokładki lędźwiowe" dopinane do oparcia- nieregulowane, regulowane, pompowane itp. Rozejrzyj się w sklepach akcesoryjnych i sklepach z artykułami ortopedycznymi. Jak ktoś ma pokrowiec na fotelu to nawet nie musi być tego widać.

Dzieki. Będę musiał się rozejrzeć.:piwko:

• 1 rok później...
Napisano

Niestety brakuje tego w dusterze. Mozec miec niemal wszystko tylko nie to. A szkoda bo auto swietne. 

Napisano

Regulacja podparcia lędźwiowego w aktualnie sprzedawanych Dusterach jest dostępna za dopłatą (opcja z podłokietnikiem).

Napisano

Miałem wiele aut i większość miała regulację lędźwiową. Szczerze? Nie pamiętam żebym w którymś użył... Przebieg roczny około 80 tyś km. Bardziej grzanych foteli mi brakuje.

Napisano
9 godzin temu, Luke16 napisał:

Bardziej grzanych foteli mi brakuje.

W Dusterze? Również mogą być.

Napisano
Dnia 4.01.2019 o 09:53, Wasylek napisał:

W Dusterze? Również mogą być.

Potwierdzam dostepne jako opcja 😜

Napisano
Dnia 2.01.2019 o 10:20, Wasylek napisał:

Regulacja podparcia lędźwiowego w aktualnie sprzedawanych Dusterach jest dostępna za dopłatą (opcja z podłokietnikiem).

Dałbym głowę, że jak przymierzałem się w kwietniu 2018 r. do zakupu Dustera to w wersji Prestige była taka regulacja. BTW był też podłokietnik i lepsza tapicerka z fajnymi przeszyciami.

Napisano

Zgadza się, bo akurat w wersji Prestige podłokietnik z pokrętłem regulacji lędźwiowej jest w standardzie.

• 5 miesięcy później...
Napisano
Dnia 17.07.2017 o 23:42, Lookazz napisał:

Nigdy nie było. Nawet w najwyzszych wersjach.

Niemożliwe, mam to w Loganie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.