Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Audi A8 D4 - przewaga dzięki technice :)

Featured Replies

Napisano
Dnia 21.07.2017 o 17:16, spad napisał:

Tak akcja Fiata wyglądała w wersji na Polskę, na zachodzie wymieniali sprężyny w ramach tej samej akcji serwisowej dla Stilo.

Nie do końca sie zgodze.  Moje STILO sprowadzałem sam,  osobiście  z "D" i miało te blachy już zamontowane. 

Napisano

W trytytkach nie ma nic złego - o ile używa się ich do spinania kabli albo awaryjnie. Ciekawe, czy Ci, co nic złego w takim zastosowaniu, jak na zdjęciach nie widzą chcieli by, żeby trytytkami mieli przypiętą deskę rozdzielczą? Albo zderzak? Przecież będzie się trzymało...A że w nowym aucie? No takie cudowne rozwiązanie, Widzę wiele miejsc do zastosowania...

Napisano
Dnia 21.07.2017 o 23:29, grogi napisał:

Raz, że to jest elegancko schowane pod panelem. 

A dwa - co jest złego w tanim i sprawdzonym rozwiązaniu?

To trochę jak w tym dowcipie o długopisie do pisania w nieważkości, na który NASA wydała grube miliony dolarów... A kosmonauci USSR używali ołówków...

O ile wiem to jest jedna z miejskich Legend. Ja kiedyś przerabiałem procesory AMD z Durona na Athlona pisząc ołówkiem i łącząc przecięte cash. Fruwający pył grafitowy w kosmosie gdzie jest pełno tlenu z butli nie jest dobrym pomysłem. Fajnie wyglądało by spięcie w takim pojeździe/rakiecie. :)

Napisano
3 minuty temu, kravitz napisał:

O ile wiem to jest jedna z miejskich Legend. Ja kiedyś przerabiałem procesory AMD z Durona na Athlona pisząc ołówkiem i łącząc przecięte cash. Fruwający pył grafitowy w kosmosie gdzie jest pełno tlenu z butli nie jest dobrym pomysłem. Fajnie wyglądało by spięcie w takim pojeździe/rakiecie. :)

Tlenu z butli? On jest jakiś inny niż ten w powietrzu?

Edytowane przez sdss

Napisano
Dnia 20.07.2017 o 10:12, wisior napisał:

jeśli się spodoba częściej będę tutaj publikował takie "ciekawostki" z branży automotive

dawaj, dawaj;]:phi:

Napisano
3 godziny temu, sdss napisał:

Tlenu z butli? On jest jakiś inny niż ten w powietrzu?

Oddychanie tlenem w statku kosmicznym to ciutkę niebezpieczna sprawa - a amerykanie tak właśnie robili. Co więcej, robili tak tylko dlatego, że... myśleli że ruscy też tak robią ;] Tymczasem ruscy oddychali powietrzem. Czysty tlen + troche prądu i mamy przepis na problem o czym przekonała się ś.p. załoga Apollo 1 https://pl.wikipedia.org/wiki/Apollo_1

Napisano
3 godziny temu, Vadero napisał:

Oddychanie tlenem w statku kosmicznym to ciutkę niebezpieczna sprawa - a amerykanie tak właśnie robili. Co więcej, robili tak tylko dlatego, że... myśleli że ruscy też tak robią ;] Tymczasem ruscy oddychali powietrzem. Czysty tlen + troche prądu i mamy przepis na problem o czym przekonała się ś.p. załoga Apollo 1 https://pl.wikipedia.org/wiki/Apollo_1

To zmienia postać rzeczy, poza pożarem można się jeszcze zatruć.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.